Úvod
Směs bylinných výtažků a ghí díky příjemnému bylinnému aromatu zvýrazňuje chuť a vůni připravovaných jídel. Čistý máselný tuk má vyšší kouřový bod, a tak se nepřepaluje a nevytváří nestravitelné toxické látky. Amrita Ghí s přírodním extraktem Bylinné je ideální na vaření, pečení a smažení. Lze ho také přidat do omáček, polévek či kaší. Díky nulovému obsahu laktózy je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny.
Hlavní vlastnosti:
- má vyšší kouřový bod, a tak se nepřepaluje
- skvělá alternativa jiných tuků
- s nulovým obsahem laktózy
Složení
99,8 % máselný tuk, 0,2 % voda a 0,15 % bylinné extrakty (semínko koriandru a kopru, bazalka, zázvor, pepřovec).
Použití
Přepuštěným máslem můžete v kuchyni nahradit jiné tuky.