Děkujeme zákazníkům lékáren Dr. Max. Jste skvělí!

6. 3. 2020 · 2 minuty čtení
Nouzový stav, zavřené školy, obchody, nejistota – to je realita dnešních dní. Negativní informace, pokyny, příkazy, zákazy, omezení a doporučení se na nás hrnou ze všech stran. Právě proto jsme se rozhodli potěšit vás dnes pozitivním vzkazem – chceme vám, zákazníkům lékáren Dr. Max, poděkovat.

Šijete pro nás roušky

Všichni víme, že roušek, natož respirátorů, v terénů stále není dostatek. Proto jsme vás na Facebooku poprosili o šití roušek pro lékárníky, kteří stojí v první linii zdravotní péče, a jsou tedy jednou z nejohroženějších skupin. A odezva byla nečekaná! Mnoho z vás při výrobě vlastnoručně šitých roušek nezapomnělo ani na lékárníky. Za všechny roušky, které jste do lékáren přinesli, vám moc děkujeme!

Roušky

Něco na zub do lékárny

Kromě darovaných roušek nás velmi potěšily, a dokonce i dojaly zprávy z našich kolegů z lékáren, kterým jako výraz solidarity místní podnikatelé zajišťují občerstvění. Je to velká vzpruha pro naše lékárníku, když vidí, že si druzí uvědomují, jak významnou roli v dnešní mimořádné situaci hrají. Děkujeme!

pizza

Vezměme si něco z dnešních dní do budoucna

Tím, jak přátelsky a mile se k nám v těchto náročných dnech chováte, jste nám dali jasně najevo, že naše nasazení není zbytečné a že stojí za to vydržet! Lidová moudrost praví, že „všechno zlé je k něčemu dobré“, a my jsme pevně přesvědčeni, že nám všem ohleduplnost, trpělivost a ochota udělat nezištně něco pro druhé vydrží.

 

lékárna

Přejeme Vám hodně zdraví.

Články k tématu Děkujeme zákazníkům lékáren Dr. Max. Jste skvělí!

  • V souvislosti s šířením nákazy koronaviru bychom rádi chránili vás i naše lékárníky, kteří stojí v přední linii zdravotní péče. Proto si prosím přečtěte doporučení, jak se chovat v lékárně, aby se riziko nákazy co nejvíce snížilo.
  • Nejspolehlivějším způsobem, jak zabránit infekci z povrchů, je pravidelné mytí rukou mýdlem a vodou nebo používání dezinfekčních prostředků. Snížit riziko infekce může také čištění a dezinfekce povrchů. Jak si správně umýt ruce, resp. provést dezinfekci rukou a povrchů, aby bakterie a viry neměly šanci?
  • Koronavirus – slovo, které hýbe celým světem. Bohužel se nejedná jen o slovo, ale o vysoce nakažlivé virové onemocnění, které je hrozbou pro naše zdraví a zdraví našich blízkých. Informací o COVID-19 je k dispozici ohromné množství, mnohdy mohou být nesprávné či zavádějící. Proto jsme shrnuli ta nejdůležitější fakta, která by měl v současné době znát opravdu každý.