Dovolte si začít se trochu hýčkat – to si přece každá maminka zaslouží!

24. 5. 2018 · 3 minuty čtení
Velmi často se stává, že maminky pečují o všechno a všechny. Tedy kromě sebe. Jenže to je chyba.

Odborníci potvrzují, že již malá miminka rozpoznají rozpoložení maminky podle tónu hlasu a výrazu obličeje, a podle toho se pak chovají. U těch větších dětí to samozřejmě platí dvojnásob. Pokud budete spokojená, vyrovnaná a v pohodě, budou šťastné i vaše děti. Jak to udělat? Dovolte si začít se trochu hýčkat – to si přece každá maminka zaslouží! A že nemáte čas? Inu, jak praví stará lidová moudrost, kde je vůle, tam je cesta…

Dopřejte si každodenní malý rituál s kvalitní kosmetikou

Kosmetika z lékárny pečuje o pokožku těla a obličeje tím nejšetrnějším způsobem, protože respektuje její přirozené vlastnosti a strukturu. Kromě hydratace a výživy pokožky kosmetika navíc pomáhá řešit i drobné problémy pokožky – poradí si s citlivou pokožkou, pokožkou se sklonem k akné a s jinými problémy, jako jsou ekzémy, sklony k začervenání nebo nerovnoměrnou pigmentaci.

Dekorativní kosmetika – podpořte svoji přirozenou krásu

Make-up, řasenka a lesk na rty. To je základ. Během několika minut, které „obětujete“ líčení, pozdvihnete svůj přirozený půvab a bude to znát i na vašem sebevědomí. Zkrášlující přípravky přírodní kosmetiky jsou velmi šetrné i k citlivé pleti, jsou hypoalergenní a neobsahují chemické složky, které by mohly působit podráždění pokožky. Vyzkoušejte například dokonalé make-upy a báze pro perfektní a dlouhodobé krytí nedokonalostí, navíc s ochranným faktorem proti UV záření a anti-age účinky. Pokud vás při používání běžné oční dekorativní kosmetiky pálí oči, řešením jsou právě přírodní řasenky a stíny od renomovaných výrobců bio a dermokosmetiky. Pečující laky na nehty v krásných odstínech pak pomohu doladit váš letní look k dokonalosti.

Šikovní pomocníci pro oživení pleti

S péčí o pleť vám pomohou také praktické kosmetické přístroje, jejichž použití je velmi jednoduché a navíc příjemné. Kosmetické přístroje snadno a dokonale odstraní make-up a nečistoty anebo provedou dokonalý, a přitom šetrný peeling. Jejich používání prokrví pokožku a podpoří obnovu kožních buněk. Vaše pleť se díky těmto pomocníkům opět rozzáří, bude pružná a hebká.

Sdílejte chvíle pohody a naučte základy péče i své malé princezny

Udělejte holčičí odpoledne s malou dcerkou. Holčičky se naučí základům péče o pleť a navíc si společně užijete spoustu zábavy.