skinexpert BY DR.MAX ReviHair®: Komplexní péče při vypadávání vlasů

11. 5. 2021 · 5 minut čtení

Řešíte problémy s vlasy? Nejsou tak kvalitní, jak byste si přáli? Vypadávají? V tom případě zapomeňte na obyčejné šampony z drogerie a vyzkoušejte vlasovou dermokosmetiku z lékárny, která díky obsahu speciálně vybraných aktivních složek pomůže vašim vlasům opět nabrat sílu. Investice do kvality se vyplatí – i pokud se jedná o vlasovou péči. Seznamte se s novou řadou vlasové péče skinexpert BY DR.MAX ReviHair®.


Trápí Vás Jemné, mastné a lámavé vlasy? 

Vlasy nás dovedou potrápit rozličnými způsoby – jsou matné, příliš jemné, mastné, lámavé, předčasně šedivějí, třepí se, jsou zelektrizované a tak dále. Nejzávažnějším problémem je ale jejich řídnutí a vypadávání. Nadměrné vypadávání vlasů může postihnout každého z nás – muže i ženy, v různých fázích života. Jedná se o velmi stresující problém – prosvítající kůže na hlavě je noční můrou mnoha z nás.

Patentované složení

V případě vypadávání vlasů je na prvním místě prevence. Je potřeba volit takové dermokosmetické přípravky a doplňky stravy, které fungují efektivně přesně tam, kde potřebujeme. Zbytečně vlasy nezatěžují, mají šetrné složení a při správném používání podporují kvalitu vlasů a bojují proti vypadávání.  A přesně taková je řada skinexpert BY DR.MAX ReviHair® zacílená na péči při vypadávání vlasů. Portfolio ReviHair® obsahuje vše potřebné pro komplexní péči o vlasy – šampon, tonikum, kondicionér, masku i doplněk stravy. Jedná se o jedinečné přípravky s patentovaným složením vhodné pro všechny typy vlasů. Přípravky řadyskinexpert BY DR.MAX ReviHair® si vás získají i pro svou jedinečnou vůni zeleného čaje a exotické moringy olejodárné.


Podívejme se na tuto unikátní řadu podrobněji:

skinexpert BY DR.MAX ReviHair® Shampoo,  200 ml

Základem péče o oslabené vlasy je šampon, který působí až do nitra vlasu, je určen pro péči při vypadávání vlasů a podporuje růst a regeneraci. ReviHair® šampon redukuje vypadávání a lámavost vlasů, posiluje a zpevňuje vnitřní strukturu vlasových vláken a regeneruje vlasy. Díky obsahu patentovaných složek Redensyl® a FiberHance™  s unikátním mechanismem účinku ovlivňuje přímo strukturu vlasu. Redensyl® cíleně působí na kmenové buňky, které jsou důležité pro růst nových vlasů. Látka má zároveň zklidňující účinek na pokožku hlavy. FiberHance™ posiluje vnitřní strukturu vlasových vláken, a výrazně tak snižuje jejich lámavost. Šampon je navíc  obohacen o kofein, který přispívá k lepšímu prokrvení vlasové pokožky, a také panthenol a hydrolyzovaný keratin pro regeneraci a zpevnění vlasů. Obsažený glycin je aminokyselina, která je přirozenou součástí keratinu.

skinexpert BY DR.MAX ReviHair® tonikum, 100 ml

Pro maximum v boji s vypadáváním vlasů doplňte pravidelné umývání vlasů šamponem ReviHair® o aplikaci ReviHair® Tonic. Obsahuje stejné složky jako šampon, ovšem v koncentrovaném složení. Pro boj s vypadáváním vlasům je nejvýznamnější unikátní, vědecky ověřená aktivní látka Redensyl®, která je v toniku obsažena ve 3% koncentraci. Redukuje jak vypadávání, tak i lámavost vlasů. Zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy.


Řada Skinexpert ReviHair:



skinexpert BY DR.MAX ReviHair® kondicionér, 200 ml

Pokud se vám vlasy po umytí špatně rozčesávají a bojíte se, že bude kartáč plný vypadaných vlasů, přichází ruku v ruce se šamponem ReviHair® i ReviHair® kondicionér. Kombinace těchto dvou přípravků by se měla stát vaší běžnou rutinou. Kondicionér ReviHair® posiluje a zpevňuje vnitřní strukturu vlasových vláken, uhlazuje povrch vlasů a usnadňuje jejich rozčesávání. Aktivní látka Betain zajišťuje vlasům dokonalou hydrataci a zářivý lesk. Navíc chrání vlasy před tepelným poškozením od fénu, žehličky, kulmy, a  navíc pomáhá udržovat barvu vlasů. I kondicionér ReviHair® obsahuje patentovanou složku FiberHance™, která zajišťuje regeneraci suchých, oslabených a lámavých vlasů. 

skinexpert BY DR.MAX ReviHair® vlasová maska, 200 ml

Přáním téměř každého z nás je mít dokonalé, krásné, husté a zářivé vlasy. SkinExpert by Dr. Max přináší řešení v podobě vyživující masky ReviHair® mask, která dodá vlasům to správné wellness a pocit relaxace. Jedinečné složení ReviHair® masky dopřeje extra porci regenerace pro suché, oslabené a lámavé vlasy díky bohatému složení komplexu aktivních látek FiberHance™ , Betainu a hydrolyzovaného keratinu.


skinexpert BY DR.MAX ReviHair® –  specialista na péči o oslabené řídnoucí vlasy

Používání přípravků ReviHair® není nic složitého, prohlédněte si jednoduché schéma. 

ReviHair® shampoo 

Používejte každý den nebo podle vaší vlasové rutiny.

ReviHair® conditioner

Použijte po umytí šamponem ReviHair®. 

ReviHair® mask

Používejte jednou týdně po šamponu ReviHair®, vynechte ReviHair® kondicionér a péči zakončete ReviHair® tonikem.

ReviHair® tonic 

Používejte každý den na mokrou nebo suchou pokožku hlavy.

ReviHair® kapsle, doplněk stravy

Užívejte 2 kapsle denně během jídla nebo po něm.


skinexpert BY DR.MAX ReviHair® 60 kapslí

skinexpert BY DR.MAX Revihair, doplněk stravy

Je dobré si připomenout, že o vlasy a pokožku je třeba pečovat nejen zvenčí, ale i zevnitř. Ideálním prostředkem, jak podpořit oslabené vlasy, je pravidelné užívání vhodného doplňku stravy, který dodá vlasům vše, co pro normální růst a obnovu potřebují. Rozhodně volte přípravky obsahující aktivní látky, které jsou pro vlasy přirozené a samy je obsahují – aminokyseliny, vitaminy, minerály aj. Tyto požadavky přesně splňuje doplněk stravy skinexpert BY DR.MAX Revihair® kapsle. Je vhodným pomocníkem při zhoršené kvalitě vlasů (oslabené, řídnoucí, lámavé, roztřepené, bez lesku) a při pravidelném užívání má pozitivní vliv i na kvalitu pleti a nehtů. Aminokyseliny L-cystein, L-methionin, L-tyrosin jsou důležité pro tvorbu keratinu. Přeslička rolní přispívá k normálnímu stavu pleti, nehtů a vlasů a k jejich optimální mineralizaci, je jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů křemíku. Biotin a zinek přispívají k udržení normálního stavu vlasů, zinek navíc příznivě ovlivňuje stav nehtů. Měď přispívá k normální pigmentaci vlasů a pokožky.


Články k tématu skinexpert BY DR.MAX ReviHair®: Komplexní péče při vypadávání vlasů

  • Péče o pleť

    Péče o pleť

    · 5 minut čtení
    Krásná pleť není jen otázkou DNA – také každodenní návyky a péče mají ve skutečnosti velký vliv na to, co vidíte v zrcadle. Co byste měli mít na paměti při čištění pleti a jak krok za krokem pleť dokonale odlíčit, vám poradíme v našem článku.
  • Pravidelná péče o pleť se již stala běžnou součástí života i u mužů. Na výběr jsou pánské krémy, gely, lotiony, séra, peelingy, oleje či balzámy na vousy. Zde jsou naše tipy pro péči o mužskou pleť.
  • Pigmentové skvrny v obličeji a jak na ně

    Pigmentové skvrny v obličeji a jak na ně

    · 4 minuty čtení
    Problémy s pigmentovými skvrnami v obličeji řeší mnoho žen, a to zejména v létě, kdy je pokožka častěji vystavena intenzivnímu slunečnímu záření. Odborně se pigmentové skvrny v obličeji označují termínem „melasma“. Pigmentové skvrny nejsou ze zdravotního hlediska nebezpečné, ale pro ženy, které se s nimi potýkají, jsou velmi nepříjemným kosmetickým problémem.