DietLine Krůtí maso s jarní zeleninou 300 g

Potraviny a nápoje

Značka: DIETLINE
Hotové jídlo vhodné k doplnění jídelníčku bez zbytečných kalorií. Kvalitní maso z přirozených chovů a křehká zelenina dodávají pokrmu výtečnou chuť.
Skladem na e-shopu
105

Cena za 1 kg: 350 Kč

O produktu

50080872

Hotové jídlo vhodné k doplnění jídelníčku bez zbytečných kalorií. Vyplní mezery, kdy není možnost připravit čerstvý pokrm. Hodí se do nízkoenergetického jídelníčku i do jídelníčku, který má pomoci udržovat váhu. K přípravě DietLine Krůtí maso s jarní zeleninou byly použity velmi kvalitní suroviny. Maso má plnou chuť a pochází z přirozeného chovu. Křehká zelenina a hrášek nepostrádají aromatické látky. Dlouhodobá trvanlivost zajištěna šetrným procesem přípravy.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá dodržet kaloricky vyvážený jídelníček
  • kvalitní suroviny dodávají pokrmu výtečnou chuť
  • maso pochází z přirozeného chovu

Složení

Dušená krůta 25 % (krůtí maso, voda, glukóza, sůl, modifikovaný škrob), hrášek 23 %, brambory 16 %, voda, mrkev 8 %, rajčata 6 %, cibule 3 %, kysaná smetana, bílé víno, citrónová šťáva, řepkový olej, kuřecí bujón (sůl, aroma, kuřecí tuk, kvasničný extrakt, koření, sušená zelenina), sůl, česnek, cukr, pepř, bobkový list. Zahušťovadla: dietní rozpustné vlákniny (guma guar a xanthanová guma). Upozornění pro alergiky: Vyrobeno v závodě kde se zpracovávají ryby. Obsahuje mléko a gluten.

Použití

Odtrhněte víčko do půli a ohřívejte 2 minuty v mikrovlnné troubě při maximálním výkonu. V horké vodní lázni je možné pokrm ohřát za 8 minut bez odtržení víčka. Lázeň s pokrmem pak ochlaďte studenou vodou.

O značce

Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.