Potraviny a nápoje

DietLine Masové kuličky se zelenými fazolkami 280 g

Značka: DIETLINE

Hotové jídlo vhodné k doplnění jídelníčku bez zbytečných kalorií. Kvalitní maso z přirozených chovů a křehká zelenina dodávají pokrmu výtečnou chuť.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: DietLine Masové kuličky se zelenými fazolkami 280 g

50118363

Úvod

Hotové jídlo vhodné k doplnění jídelníčku bez zbytečných kalorií. Vyplní mezery, kdy není možnost připravit čerstvý pokrm. K přípravě DietLine Masové kuličky se zelenými fazolkami byly použity velmi kvalitní suroviny. Maso má plnou chuť a pochází z přirozených chovů a čistého prostředí. Křehká zelenina a hrášek nepostrádají aromatické látky. Dlouhodobá trvanlivost zajištěna šetrným procesem přípravy.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá dodržet kaloricky vyvážený jídelníček
  • kvalitní suroviny dodávají pokrmu výtečnou chuť
  • maso pochází z přirozených chovů

Složení

Hovězí kuličky 32 % (předvařené hovězí maso, pšeničná bílkovina, vaječné bílky, strouhanka, cibule, sušené byliny, sůl, koření, hrachová vláknina, bramborový škrob, stabilizátory (E 450, E 451 a E 452), voda, zelené fazolky 22,5 %, mrkev 9,5 %, plnotučná smetana, mléčná bílkovina, petržel, modifikovaný kukuřičný škrob, česnek, sůl, cibule, zahušťovadlo (guarová guma), tymián, bobkový list. Alergeny: obsahuje lepek, vejce a mléko.


Použití

Způsob přípravy: odtrhněte víčko do půli a ohřívejte 2 minuty v mikrovlnné troubě při maximálním výkonu. V horké vodní lázni je možné pokrm ohřát za 8 minut bez odtržení víčka. Lázeň s pokrmem pak ochlaďte studenou vodou.


O značce

Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.