DietLine Vlákninová polévka s hovězí příchutí 3 ks

Potraviny a nápoje

Značka: DIETLINE
Polévka s obsahem vlákniny s výraznou hovězí příchutí. Dobře poslouží k zajištění požadovaného počtu porcí za den při příjmu pouhých 40 kcal.
Skladem na e-shopu
nebo okamžitě k rezervaci v 0 lékárnách
119

Cena za 1 kus: 40 Kč

O produktu

50068677

Polévka s obsahem vlákniny s výraznou hovězí příchutí. Dobře poslouží k zajištění požadovaného počtu porcí za den při příjmu pouhých 40 kcal. Pomáhá zachovat stravovací návyk z minulosti, který není překážkou pro vhodnější způsob stravování po ukončení redukčního režimu.

Hlavní vlastnosti:

  • výrazná hovězí příchuť
  • polévka je zdrojem vlákniny
  • obsahuje pouhých 40 kcal

Složení

Rozpustná rostlinná vláknina, sušený kuřecí bujón (sůl, glutaman sodný, kukuřičný škrob, sójová bílkovina, rostlinný tuk, kuřecí moučka (4,1 %), zvýrazňovač chuti (celer, vejce), barvivo (amoniak-sulfitový karamel, koření, extrakt z cibule a mrkve, antioxidant (rozmarýnový extrakt (Rosmarinus Officinalis)), kukuřičný škrob, bramborový prášek, paprika (Capsicum annum, plod), aroma (obsahuje mléko a gluten), cibule, zahušťovadlo (guarová a xantanová vláknina), emulgátor (sójový lecitin), pálivá paprika (Capsicum annum, pálivá odrůda, plod), česnekový prášek (Allium sativum, cibule), petržel (Patroselinum sativum, listy), červený pepř, bazalka, curry. Energetická hodnota: 166 kJ/40 kcal.

Použití

Obsah sáčku nasypte do misky, přelijte 150 ml vroucí vody a pečlivě zamíchejte. Polévku pomalu vychutnávejte. 

Upozornění

Není určeno osobám mladším 18 let. Upozornění pro alergiky: Výrobek obsahuje laktózu, gluten, celer, vejce a sóju. Může obsahovat stopová množství ryb a korýšů.

O značce

Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.