Úvod
Plná chuť 61% čokolády s dotykem máty v podobě lahodných bonbónů v RAW a BIO kvalitě. Obsahuje prášek z lucumy, která přidává nasládlou chuť s tóny karamelu, oříšků a vanilky. Čokolády Iswari jsou vyrobené z nepražených ekvádorských bobů Arriba Nacional. Díky šetrné výrobě za nízkých teplot do 42 °C zůstávají v surovině zachovány všechny cenné přírodní látky. Čokoláda neobsahuje mléko, lepek a jiné tuky než čisté kakaové máslo.
Hlavní vlastnosti:
- 61% čokoláda z nepražených kakaových bobů
- doplněná sladkou lucumou a vůní máty
- slazeno pouze kokosovým sirupem
- neobsahuje lepek ani laktózu
- BIO a RAW kvalita, vhodné pro vegany
Sirup z kokosových květů
Čokolády Iswari jsou oslazené jen kokosovým sirupem, který dodává jemnou kokosovo-karamelovou příchuť. Kokosový sirup se získává ze šťávy květu kokosu a vyznačuje se nízkým glykemickým indexem. To znamená, že hladina cukru v krvi, na rozdíl například od sacharózy, stoupá pozvolna.
Složení
Kakaová hmota*, kakaové máslo*, kokosový sirup*, lucuma prášek*, slunečnicový lecitin*, mátový esenciální olej (0,25 %)*. * z ekologického zemědělství