Úvod
Plná chuť 60% čokolády s jemným kokosovým krémem a vůní vanilky v podobě lahodných bonbónů v RAW a BIO kvalitě. Čokolády Iswari jsou vyrobené z nepražených ekvádorských bobů Arriba Nacional. Díky šetrné výrobě za nízkých teplot do 42 °C zůstávají v surovině zachovány všechny cenné přírodní látky. Čokoláda neobsahuje mléko, lepek a jiné tuky než čisté kakaové máslo. Tato pochoutka potěší zvláště milovníky sladších a jemnějších čokolád.
Hlavní vlastnosti:
- 60% čokoláda z nepražených kakaových bobů
- jemná chuť kokosové krému s vůní vanilky
- slazeno pouze kokosovým sirupem
- neobsahuje lepek ani laktózu
- BIO a RAW kvalita, vhodné pro vegany
Sirup z kokosových květů
Čokolády Iswari jsou oslazené jen kokosovým sirupem, který dodává jemnou kokosovo-karamelovou příchuť. Kokosový sirup se získává ze šťávy květu kokosu a vyznačuje se nízkým glykemickým indexem. To znamená, že hladina cukru v krvi, na rozdíl například od sacharózy, stoupá pozvolna.
Složení
Kakaová hmota*, kokosový sirup*, kokosový krém* (17 %), kakaové máslo*, vanilkový extrakt* (2 %), slunečnicový lecitin*.* z ekologického zemědělství