Kendamil Jemná krémová ovesná kaše 125 g

Ostatní příkrmy

Značka: KENDAMIL
Jemná krémová ovesná kaše Kendamil obohacená o vitamíny a minerály, neobsahuje přidaný cukr a sůl.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu

50110450

Chcete svému děťátku zpestřit jídelníček a přidat mu ke kojení ještě kaši? Ukončujete kojení a hledáte zdravý obilný příkrm? Ovesná kaše Kendamil je určena pro miminka od ukončeného 4. měsíce. Skvěle se hodí jako příkrm při částečném či úplném ukončení kojení. Má velmi nízký obsah soli a není v ní přidaný cukr.

Hlavní vlastnosti:

  • přirozený zdroj energie
  • lahodná, krémová ovesná kaše s mlékem
  • pro děti od ukončeného 4. měsíce
  • obsahuje důležité vitamíny a minerální látky
  • bez barviv, konzervačních látek, přidané soli a cukru
  • snadná příprava

Složení:

Ovesná mouka (38%), plnotučné mléko (213g per 100g), demineralizovaný protein mléčné syrovátky v prášku (24%), sušené odstředěné mléko, maltodextrin, palmový olej z obnovitelných zdrojů, sušené plnotučné mléko (4%), mléčný protein, ječný sladový extrakt, uhličitan vápenatý, vitamín C, niacin, síran zinečnatý, vitamín E, železo, vitamín B6, thiamin (B1), vitamín A, riboflavin (B2), kyselina listová, vitamín D, vitamín B12.

Návod na přípravu:

Přidejte 3 lžíce teplé vody na 1 lžíci sypké kaše a dobře promíchejte. Před podáváním zkontrolujte teplotu kaše.

  1. Umyjte si ruce a lahvičku sterilizujte dle pokynů výrobce.
  2. Svařte vodu a nechte ji 30 minut vychladnout. Odměřte požadované množství vody dle návodu do lahvičky. Nepoužívejte uměle změkčenou nebo opakovaně převařenou vodu.
  3. Pomocí dodávané odměrky (zarovnané po okraj) odměřte požadované množství kaše a vložte do lahvičky.
  4. Lahvičku uzavřete a dobře promíchejte tak, aby se prášek rozpustil. Víčko odstraňte nahraďte jej dudlíkem (savičkou).
  5. Kaši zchlaďte na přirozenou teplotu – přibližně 37 °C. Vždy kontrolujte teplotu kaše na vnitřní straně zápěstí.

 

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.