Kosmetika

Nivea SUN Sensitive Sprej na opalování OF50+ 200 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Nivea SUN Sensitive Sprej na opalování OF50+ poskytuje vysokou ochranu SPF 50+ a pomáhá předcházet podráždění. Lehké složení bez parfemace.

399

Cena za 100 ml: 199,50 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Nivea SUN Sensitive Sprej na opalování OF50+ 200 ml

50113680

Úvod

Spálíte se už při pomyšlení na sluníčko? Dopřejte pokožce kvalitní ochranu! Nivea SUN Sensitive Sprej na opalování OF50+ s obsahem antioxidantů chrání citlivou pokožku před negativními vlivy UV záření, a zároveň zklidňuje případné podráždění. Textura přípravku má lehké a nemastné složení, které působí ihned po nanesení. Tento opalovací sprej však není šetrný jen k lidské pokožce, ale také k životnímu prostředí: jeho složení neobsahuje mikroplasty a respektuje vodní ekosystémy.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrné složení s antioxidanty chrání před podráždením
  • UVA/UVB filtry s velmi vysokou ochranou SPF50+
  • lehká, nemastná textura se snadno roztírá
  • složení respektuje vodní ekosystémy
  • voděodolný, bez parfemace

Složení

Sprej na opalování obsahuje antioxidanty a výtažky z aloe vera, která má hydratační schopnosti a pomáhá zklidnit pokožku. 


Použití

Nastříkejte sprej v dostatečném množství na tělo a rozetřete. Aplikaci byste měli opakovat průběžně během celého pobytu na sluníčku. Nezapomeňte, že na slunci trpí i vaše vlasy. Ukryjte je proto pod šátek nebo klobouk a nepodceňujte jejich hydrataci. Po skončení slunění dopřejte pokožce zklidňující péči. 


Upozornění

Před použitím řádně protřepejte! Nestříkejte přímo na obličej a vyhněte se inhalaci obsahu. Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Po nanesení nechte sprej důkladně vstřebat, vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy – přípravek může zanechat stopy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.