Česká lékárna holding přebírá většinu lékáren sítě Harmonia

Všech osm lékáren, které Česká lékárna holding převezme od společnosti Pears Health Cyber bude napříště provozováno pod značkou Dr. Max.

Po 1. listopadu bude síť Dr. Max díky zmíněné akvizici zahrnovat celkem 346 lékáren a potvrdí tak postavení jedničky na českém trhu. Pobočky sítě Harmonia fungují v drtivé většině v rámci nákupních center Albert. Konkrétně se jedná o města Beroun – Králův Dvůr, Hranice na Moravě, Krnov, Prostějov, Přerov, Svitavy, Trutnov a Vyškov. „Samozřejmě jsme rádi, že se zejména na Moravě zase o něco zlepší dostupnost lékáren Dr. Max a v dotčených lokalitách se podaří udržet dosavadní stupeň lékárenské péče jako takové,“ komentuje akvizici provozní ředitel ČLH David Mendl. Podle něj jde s nejvyšší pravděpodobností o nejvýznamnější akvizici ČLH v letošním roce. Společnost ČLH nebude zveřejňovat výši kupní ceny, na které se obě strany dohodly.

Ověření internetových stránek a lékárny: Logo pro zásilkový výdej léčivých přípravků Logo pro zásilkový výdej léčivých přípravků