Labeta Dětské řezy bez lepku 290 g

Potraviny a nápoje

Značka: LABETA
Sypká směs na přípravu bezlepkového kakaového moučníku. Základem je mouka z přirozeně bezlepkových obilovin – kukuřice a rýže.
NAVÍC Labeta Vanilinový cukr XXL sáčky 30x20 g Při nákupu produktů značky Labeta nad 300 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Labeta Vanilinový cukr XXL sáčky 30x20 g za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 11. 2022 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu

50098463

Sypká směs na přípravu bezlepkového kakaového moučníku. Základem je mouka z přirozeně bezlepkových obilovin – kukuřice a rýže. Upečený korpus se plní krémem a zdobí ovocem podle chuti Vašich dětí. Součástí balení je i směs na přípravu krému.

Hlavní vlastnosti:

  • kakaový moučník nejen pro děti
  • z přirozeně bezlepkové kukuřičné a rýžové mouky
  • směs na krém je součástí balení

Složení

Cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborový škrob, kakao, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), zahušťovadla (xanthan, karubin), jedlá sůl, aroma.

Použití

  • Budete potřebovat: 2 vejce, 90 g změklého másla, 200 ml šlehačky, 200 g pomazánkového másla, 250 ml vlažného mléka.
  • Směs na korpus, 2 vejce, 90 g hodně změklého másla a 250 ml vlažného mléka šleháme elektrickým šlehačem cca 2–3 minuty do hladkého těsta.
  • Těsto rozetřeme do stejnoměrné vrstvy na plech vyložený pečícím papírem nebo vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný plech.
  • Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 10 minut.
  • Příprava krému: Do téměř vyšlehané šlehačky nasypeme směs na krém a šleháme do husté hmoty. Přidáme pomazánkové máslo a důkladně jej zašleháme.
  • Po zchladnutí korpus rozkrojíme na dva stejné díly, namažeme krémem a necháme v lednici minimálně 2 hodiny ztuhnout.
  • Řezy lze polít čokoládovou polevou a ozdobit šlehačkou a čerstvým ovocem.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.