Mouky a pečivo (91)

Seřadit podle
  • 5.0
    (1)
    Po smíchání s tekutinou nabobtná, hodí se tak k zahušťování i pečení..
  • 5.0
    (1)
    Na přípravu klasického bílého bezlepkového pečiva.
  • Vícezrnný chléb Maestro Vital od značky SCHÄR svým složením vyhovuje osobám s intolerancí na lepek i veganům. Praktický na výlety a delší cesty.
  • 4.0
    (1)
    Bezlepková směs z přirozeně bezlepkových obilovin pro přípravu domácího chleba.
  • Univerzální směs pro přípravu pokrmů při bezlepkové dietě.
  • Skvělá alternativa čerstvého droždí s delší trvanlivostí.
  • Jemně mletá mouka z blanšírovaných mandlí je skvělá na pečení dortů a dezertů.
  • Cereální placka k podávání naslano i nasladko. Vhodné i pro celiaky.
  • Měkké pečivo skvěle zapadá do jídelníčku veganů i celiaků. Z kukuřičné a rýžové mouky.
  • Kokosová mouka je výjimečná tím, že obsahuje 39 % vlákniny a 19 % bílkovin.
  • Bezlepková tapioková mouka skvěle slouží jako univerzální kuchyňská přísada.
  • Bezlepkové makové bulky bez laktózy a sóji prakticky balené nejen na cesty.
  • Přírodní rozpustná vláknina dokáže zahustit pokrmy lépe než klasický škrob.
  • Jemné pečivo vhodné i pro celiaky. Obohacené o vlákninu z psyllia.
  • Bezlepková směs z rýžové a kukuřičné mouky pro přípravu domácího chleba.
  • Prášek pro přípravu 4 ks lívanců s nízkým obsahem sacharidů.
Mouky a pečivo

Mouky a pečivo

Speciální mouky jsou vhodnou alternativou pro moderní a zdravější vaření a pečení. Bezlepkové mouky jsou vhodné zejména pro celiaky (alergie na lepek), některé druhy zase pro vyznavače paleo diety, a mnohé jsou díky vyššímu obsahu rostlinných bílkovin vhodné zejména pro vegetariány a vegany.