DietLine Protein 20 Koktejl vanilka 3 sáčky

Potraviny a nápoje

Značka: DIETLINE
Pomáhá zvýšit příjem bílkovin. Bílkoviny přispívají k udržení svalové hmoty, a navíc po nich budete mít hlad později než po jídle složeném ze sacharidů.
Skladem na e-shopu
nebo okamžitě k rezervaci v 0 lékárnách
100 ušetříte 25 Kč

Původní cena 125 Kč sleva 20%

Cena za 1 kus: 33 Kč

O produktu

50080874

Proteinový nápoj s příchutí vanilky je určený k navýšení bílkovin v celodenním jídelníčku. Jejich dostatečný příjem je důležitý, zvláště pokud se snažíte zredukovat svou váhu. Bílkoviny Vám pomohou udržet svalovou hmotu, a navíc po nich budete mít hlad později než po jídle složeném ze sacharidů. Proteinový koktejl DietLine® obsahuje výrazně více bílkovin než sacharidů a je velmi vhodný k zařazení do jídelníčků se sníženým obsahem sacharidů a tuků.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá navýšit příjem bílkovin
  • snadná příprava a výtečná chuť
  • obsahuje nízkokalorická sladidla

Složení

Mléčná bílkovina, emulgátor (sójový lecitin), aromata, sůl, maltodextrin, náhradní sladidlo (aspartam a acesulfam K), protispékavá látka (amorfní oxid křemičitý), barvivo (β-karoten), vitamin B6. Energetická hodnota 1 porce s 200 ml nízkotučného mléka: 733 kJ/175 kcal.

Použití

Do šejkru nalijte 200 ml vody nebo nízkotučného mléka (0,5 % tuku). Přidejte obsah sáčku a krátce, ale intenzivně obsah protřepejte. Koktejl pomalu vychutnávejte.

Upozornění

Upozornění pro alergiky: Obsahuje mléko a sóju. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Není určeno osobám mladším 18 let.

O značce

Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.