Čištění pleti krok za krokem

30. 11. 1899 · 2 minuty čtení

Odlíčení by mělo by být součástí našeho každodenního ranního i večerního rituálu stejně jako třeba čištění zubů. Nejde zdaleka jen o estetiku, ale i o zdraví pleti.

Neodlíčené oči jsou ráno unavené, opuchlé a pleť mdlá, zašedlá. Díky správnému večernímu čištění bude pleť moci dýchat, regenerovat se a vyplavovat škodliviny. Pokud bychom ji večer správně neošetřili, zůstaly by ucpané póry a škodliviny by po čase začaly způsobovat problémy – od únavy a zhoršení stavu pokožky až třeba po vznik akné.


Věnujte své pleti pravidelně každý den pár minut a ona vám vrátí pár let.

Články k tématu Čištění pleti krok za krokem

  • Péče o pleť

    Péče o pleť

    · 5 minut čtení
    Krásná pleť není jen otázkou DNA – také každodenní návyky a péče mají ve skutečnosti velký vliv na to, co vidíte v zrcadle. Co byste měli mít na paměti při čištění pleti a jak krok za krokem pleť dokonale odlíčit, vám poradíme v našem článku.
  • Pravidelná péče o pleť se již stala běžnou součástí života i u mužů. Na výběr jsou pánské krémy, gely, lotiony, séra, peelingy, oleje či balzámy na vousy. Zde jsou naše tipy pro péči o mužskou pleť.
  • Co je dermokosmetika?

    Co je dermokosmetika?

    · 3 minuty čtení
    Dermokosmetika je obor, který se nachází mezi kosmetikou a dermatologií. Dermokosmetické přípravky jsou vhodné pro výživu všech typů pleti a poskytují intenzivní regeneraci i pokožce dehydrované, poškozené či postižené nějakým kožním problémem.