Nejlepší jarní nehty: Které barvy budou in v roce 2024?

17. 3. 2024 · 4 minuty čtení

S příchodem jarního počasí přichází i chuť na změnu, ať už v podobě obnovy šatníku anebo jen změny v líčení či barvy nehtů. Na jaře 2024 budou v manikúře in nude barvičky, ale také barva Peach Fuzz, pastelové barvy i zvířecí vzory.

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Nejlepší jarní nehty: Které barvy budou in v roce 2024?

Související kategorie produktů:

Neonové laky na nehty: Skvělý tip na jarní manikúru

Největšími hity letošního jara jsou jednoznačně neonové laky na nehty! Jejich výrazné a syté barvy dodají vaší manikúře neskutečnou energii a dravost. Na vašich nehtech bude perfektně vypadat neonově oranžová, jasně žlutá i sytě růžová, které jednoznačně přitáhnou pozornost vašeho okolí.

Pět nádherných jarních barev obsahuje také Dermacol sada neonových laků na nehty, které dokážou podtrhnout váš jarní look. Tyto trendy laky na nehty rychle zasychají, dobře přilnou k nehtům a zaručeně dodají vašim rukám šmrnc.

Perleťově růžové laky na nehty pro elegantní vzhled

Hledáte sofistikovanou a elegantní jarní manikúru? V tom případě se vám budou líbit perleťově růžové laky na nehty. Tento jemný odstín ocení ženy a dívky každého věku. Perleťově růžové laky na nehty jsou na jaře ideální pro každodenní nošení. Vykouzlíte díky nim něžnou manikúru, se kterou budete vždycky šik.

Perleťově růžovým odstínem se může pochlubit například Yves Rocher, konkrétně lak na nehty Rose perle, který je zároveň doplněný o výživné rostlinné složky (například kokosový olej a bambusový extrakt). Tento vysoce krycí lak vaše nehty dokonale zpevní, vyživí a samozřejmě jim dodá dlouhotrvající sytý odstín v trendy jarní barvě.

Letos jsou trendy také mléčné růžové laky na nehty.
Preferujete decentní manikúru? Letos vévodí mléčné růžové barvy.

Decentní manikúra a mléčně růžové laky na nehty

Jaký další odstín laků na nehty je letošní léto zaručeně nej? Oblíbíte si také mléčně růžové odstíny, které jsou nejen krásné, ale které zároveň působí něžně, čistě i svěže. Pokud upřednostňujete decentní manikúru, tento jemný tón laku na nehty je tím pravým pro vás. Mléčně růžová je navíc univerzální barva, a tak ji můžete směle kombinovat s jakýmkoliv kouskem z vašeho šatníku.

Do krásné mléčně růžové barvy a do brilantního lesku vaše nehty zahalí lak na nehty s gelovým základem ARTDECOArt Couture Nail Lacquer odstín 624 milky rose lak. Tento lak na nehty obsahuje vitaminy A, C a E a extrakt z mořských řas, díky čemuž vylepšuje strukturu nehtů. Krásné a upravené nehty jsou naší vizitkou. A to i na jaře, co říkáte?

Příjemné oživení v podobě broskvových laků na nehty

Broskvové odstíny jsou jasným znamením jara a slunce. Tyto teplé a svěží barvy dodají vaší jarní manikúře okamžitý záblesk velmi příjemného oživení. Laky v broskvových tónech se díky své univerzálnosti hodí pro každodenní nošení.

Poohlížíte se navíc po broskvovém laku na nehty s šetrným složením? Vyzkoušejte Peach sorbet 8 free od značky Beneco, který má módní a sytou barvu i jedinečné složení s více než 90 procenty přírodních složek. Tento lak na nehty obohacuje avokádový olej a biotin, což zaručuje, že vaše nehty budou krásné, pevné i vyživené.

Barvou roku 2024 je jemná broskvová barva Peach Fuzz.
Jemná broskvová barva je velmi podobná barvě Peach Fuzz, která byla zvolená jako barva roku 2024. Ani s tímto lakem na nehty tak neuděláte krok vedle.

Nezapomeňte na regenerační sérum na nehty a nehtovou kůžičku

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv jarní barvu, nezapomeňte pravidelně pečovat o zdraví vašich nehtů a nehtové kůžičky. Skvělým způsobem, jak vaše nehty i kůžičku udržet zdravé a krásné, jsou přímo speciální séra. Nebojte se investovat do opravdu kvalitního přípravku, díky kterému budou vaše ruce dokonalé.

V tomto případě si budete pochvalovat zejména regenerační sérum na nehty a kůžičku v okolí nehtů Dr. Max Nails and Cuticles Regenerator. Jaké jsou jeho konkrétní výhody? Pomáhá obnovovat pevnost a elasticitu nehtů a rovněž zvláčňuje a vyživuje nehtovou kůžičku. Tento přípravek obsahuje přírodní rostlinné oleje, které chrání proti vysychání nehtů a okolní kůžičky. Jak byste měla regenerační sérum na nehty a nehtovou kůžičku používat? Naneste jej na nehty a okolní kůžičku a jemně vmasírujte. Následně tento přípravek nechte zaschnout.

Ať už se rozhodnete pro výrazné neonové barvy nebo jemné pastelové odstíny, na jaře 2024 máte spoustu možností, jak oživit svou manikúru ve znamení trendů. Kromě barvy věnujte péči výživě nehtů i nehtové kůžičky, uvidíte, že krásné a atraktivní nehty vám dodají jarní náladu.


Články k tématu Nejlepší jarní nehty: Které barvy budou in v roce 2024?

  • Už delší dobu hledám mořský kolagen, který bude nejen účinný, ale i za dobrou cenu. Při pročítání nejrůznějších diskuzí a recenzí mi do oka padl právě Collalloc, který se řadí mezi levnější. Složením totiž konkuruje i těm méně cenově dostupným. Jak jsem s ním byla spokojená? A jaká byla moje osobní zkušenost po 3 měsících užívání?
  • Teplé počasí ani topná sezóna s námi nemají slitování. Ač je pocení nezbytné pro správné fungování organismu, nemusíte hned rezignovat na estetickou stránku věci. I v největším parnu se můžete cítit příjemně. Dnes se zaměříme na přípravky, které neutralizují tělesný pach a zmírňují projevy pocení. Víte, jaký je rozdíl mezi antiperspiranty a deodoranty? A který je pro vás ten pravý?
  • I když mnoho žen odlíčení nepřikládá velkou váhu, právě tento krok je v cestě za krásnou a svěží pletí velmi důležitý. Odstraňování make-upu i následné čištění má svá pravidla. Nedodržíte je a pleť vám to začne vracet. Třeba v podobě předčasných vrásek či nežádoucích pupínků. Jak tedy při odlíčení pleti postupovat?
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora