V létě pokožka volá po hydrataci!

2. 7. 2015 · 3 minuty čtení

Základními kroky v péči o pleť během letního období je ochrana před sluncem a hydratace. V důsledku vysokých teplot a slunečního záření pleť rychle ztrácí vodu, navíc jí hrozí spálení. Z toho důvodu je důležité volit nejen kvalitní fotoprotekci s co nejvyšším faktorem, ale také vhodné hydratační přípravky.

Věděli jste, že 70 % žen deklaruje, že má citlivou pleť a 2/3 z nich používají hydratační krémy?

Ty ale v létě zpravidla nestačí. Pleť potřebuje v létě důkladnější péči. Posílení soudržnosti buněk je stěžejní pro zachování funkce kožní bariéry, omezení ztráty vody, a tedy zajištění dobré hydratace. Proto doporučujeme používat kromě hydratačních přípravků také termální vodu. Můžete ji mít sebou kdykoli a kdekoli, aplikace je velice snadná a rychlá a výsledek je bezkonkurenční!

Proč je hydratace důležitá a kdo by se na ni měl zaměřit?

  • Každý, kdo má mladou pleť se sklonem k nedokonalostem
  • Každý, kdo bojuje s drobnými vráskami vzniklými vlivem degydratace
  • Každý se zralou pletí pro podporu jasnu a vypnutí pleti
  • Každý, koho trápí začervenání nebo trpí rosaceou pro zklidnění a hloubkovou úlevu od podráždění
  • Každý, kdo vystavuje svou pleť dlouhodobě či opakovaně slunci
  • Každý, kdo vystavuje svou pleť změnám teplot, znečištění, klimatizaci apod.

Proč sáhnout po termální vodě?

Termální voda pro krásu pleti

K tomuto účelu je skvělá Termální voda z Vichy, ta podporuje cirkulaci vody v kůži. Tato voda pro krásu pleti obsahuje také 15 blahodárných minerálů, jež zlepšují kvalitu pleti a zklidňují citlivou pleť, byly u ní navíc prokázány antioxidační účinky působící proti stárnutí pleti. Tento nesmírně cenný dar přírody čerpá svou výjimečnou sílu z tisíciletého obohacování minerály. Osvěžuje pleť, zmírňuje nepříjemné pocity, zklidňuje podráždění, chrání epidermis před škodlivými vnějšími vlivy, posiluje přirozenou obranyschopnost a urychlujte obnovu kožních buněk. Ideální osvěžení, péče a hydratace v jednom.

Termální voda pro citlivou pleť

Termální voda má i antioxidační vlastnosti. Chrání buňky před škodlivými externími
vlivy i důsledky jako je stárnutí nebo dokonce rakovina kůže. Dále má hojivé účinky, podporuje odkrvení a regeneraci buněk, takže se využívá při úrazech, jako jsou odřeniny nebo popáleniny. Konečně také zklidňuje, zvláčňuje, regeneruje a osvěžuje… Všechny tyto blahodárné účinky byly prokázány například u Termální vody z La Roche-Posay.


Články k tématu V létě pokožka volá po hydrataci!

  •  Koloidní stříbro

    Koloidní stříbro

    · 4 minuty čtení
    Koloidní stříbro je ceněnou součástí přírodní kosmetiky. V současnosti vzbuzuje opět zájem jeho schopnost ochránit pokožku proti nežádoucím mikroorganismům. Uplatnění nachází zejména v produktech na mastnou aknózní pleť či k ošetření a hojení ran.
  • Můžeme věřit v účinnost působení kosmetických přípravků? Jak probíhá jejich testování a o čem vlastně vypovídají výsledky...
  • Magická moc olejů

    Magická moc olejů

    · 6 minut čtení
    Proč stojí za to je vyzkoušet? A jaké výhody v péči o pokožku vám nabízejí? A jak si vybrat ten nejvhodnější olej pro svou pokožku?