Úvod
Čerstvé broskve jsou nakrájené na plátky a následně lyofilizované, což je metoda prudkého zamrazení a následného pomalého sušení. Při tomto procesu dochází k odstranění 95 % vody. Takto upravené ovoce si zachovává svoji chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, živiny, vitaminy a minerály. Mrazem sušené ovoce má při správném způsobu skladování dlouhou trvanlivost. Broskve můžete zamíchat do müsli, kaše nebo jogurtu. Lyofilizované broskve Allnature představují perfektní rychlou svačinku, která zažene chuť na sladké, přestože není doslazovaná. Užijte si příjemné křupnutí!
Hlavní vlastnosti:
- lyofilizované plátky broskví bez přidaného cukru
- skvělá chuť i vůně
- ideální do müsli, kaší nebo jogurtu
Složení
Broskve, plátky lyofilizované. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.