Jojobový olej

  (9)

Jojobový olej je rostlinný olej získávaný lisováním ze semen plodů jojoby kalifornské (Simmondsia chinensis), která roste především v suchých oblastech Severní Ameriky, jako je Kalifornie, Arizona a Mexiko. Tento olej má široké využití v kosmetice, protože je vhodný pro všechny typy pokožky – od mastné problematické až po suchou citlivou.

Seřadit podle
  • Hydratuje pokožku. Vhodný na vlasové zábaly.
  • 5.0
    (6)
    Zvláčňuje a vyhlazuje pleť. Pomáhá také regenerovat pleť s ekzémem a akné.
  • Chrání pokožku před vysycháním a tvorbou vrásek. Přispívá k vitálnímu vzhledu.
    Jojobový olej

    Jojobový olej