Úvod
Muso Miso Mugi BIO je tradiční japonská miso pasta vyrobená z ječmene a sójových bobů. Díky delší fermentaci má výraznější chuť než miso z bílé rýže. Po celá staletí se vyrábí tak, že se vybrané sójové boby zatěžkají kamenem a fermentují se v cedrových soudcích. Mugi miso je středně hnědé miso ze sóji a ječmene, fermentované přibližně rok. Je ideální do polévek, omáček, marinád a k dochucení nejrůznějších pokrmů, které vyžadují intenzivnější aroma.
Hlavní vlastnosti:
- bohatá a výrazná chuť
- vyrobeno z BIO ječmene a sójových bobů
- vhodné pro polévky, omáčky a marinády
Složení
SÓJOVÉ boby* 36 %, JEČMEN* 30 %, voda, jedlá mořská sůl, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.