Úvod
Kakaové máslo je rostlinný tuk lahodné chuti i vůně. Získává se lisováním kakaových bobů za nízké teploty, aby zůstaly zachovány všechny tělu prospěšné látky. Tato voňavá pochoutka je základem každé kvalitní čokolády. Přidává se do rozmanitých dezertů a hodí se na pečení i smažení. Ve srovnání s tuky běžně používanými v kuchyni obsahuje méně kalorií. Rozmazlujte se a dopřejte si kakaové máslo pro zjemnění a hydrataci pleti. Naturalis Kakaové Máslo je 100% přírodní produkt v BIO kvalitě. Neobsahuje žádné přidané látky.
Hlavní vlastnosti:
- rostlinný tuk k přípravě sladkých dezertů
- vhodný pro pěstění pleti
- vhodný pro vegany, BIO kvalita
Složení
100% kakaové máslo.
Použití
Kakaové máslo lze použít na pečení, smažení, přípravu čokolády a dezertů. Můžete jej využít i pro zjemnění a hydrataci pleti.