Australian Bodycare Pure Oil 10 ml

Kosmetika

Australian Bodycare Pure Oil – olej z tea tree k péči o pokožku se sklonem k akné. Podporuje regeneraci při oděrkách. Zmírňuje svědění při poštípání hmyzem.
Skladem na e-shopu
185

Cena za 100 ml: 1 850 Kč

O produktu

50107882

Oblíbený přírodní olej s mnohostranným použitím v péči o pokožku. Australian Bodycare Pure Oil je 100% čistý olej z australského čajovníkutea tree. Získává se parní destilací z listu rostliny a má vysokou farmaceutickou kvalitu. Olej z tea tree pomáhá udržet přirozenou rovnováhu bakteriální flóry pokožky, zklidňuje a podporuje proces její obnovy. Pro své antibakteriální účinky se tradičně využívá k péči o pokožku při drobných poraněních či oděrkách, je vhodný pro péči o problematickou pokožku se sklonem k akné. Esenciální olej s výraznou vůní má repelentní účinky, navíc zmírňuje svědění při poštípání komáry či jiným hmyzem, takže pokud rádi trávíte teplé dny v přírodě, bude tea tree olej užitečným pomocníkem ve vaší letní výbavě.

Kdy použít Australian Bodycare Pure Oil

  • při péči o pokožku při oděrkách či drobných poraněních
  • vhodný na problematickou pokožku se sklonem k akné, aftům či oparům
  • vhodný pro ošetření prostoru mezi prsty u nohou – omezuje zápach
  • první pomoc při bodnutí komárem či jiným hmyzem
  • díky výrazné vůni má repelentní účinek
  • masáže a aromaterapie

Složení

100% olej z australského čajovníku (Melaleuca alternifolia). Získává se z listů parní destilací a má vysokou farmaceutickou kvalitu.

Použití

Používejte pouze na pokožku, vlasy a nehty. K aplikaci oleje použijte vatovou tyčinku. Pokud se má přípravek použít na větší plochu pokožky, je důležité jej zředit, nejlépe rostlinným olejem potravinářské kvality. (Pokyny k míchání a další informace o přípravku si přečtěte v informačním letáku.) Několik kapek čistého oleje můžete přidat do koupele nohou nebo do vany. Dodá vodě svěžest a pomáhá čistit pokožku do hloubky.

Něco navíc

Tea Tree Oil se v Austrálii používá již více než 1 000 let. Čajovníky rostou ve vlhké oblasti v jihovýchodní části země a domorodí obyvatelé objevili jejich blahodárné účinky, když se koupali v jezerech obklopených keři. Z kořenů a listů rostlin spadlých do vody, se uvolňoval olej, který proměnil jezera v léčebné lázně. Lidé vypozorovali, že voda z jezírek má příznivý vliv na podrážděnou či jinak problematickou pokožku, a že napomáhá jejímu zklidnění.

Upozornění

Olej je určen pouze k vnějšímu použití a nesmí se v žádném případě požít. Před použitím si přečtěte přiložený příbalový leták a postupujte podle pokynů. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.