Úvod
Na ječných lívancích s ovesnými vločkami si pochutnáte. Jejich základem je celozrnná, jemně namletá ječná mouka, která jim výrazně přidává na vláčnosti. PROBIO Lívance ječné s ovesnými vločkam BIO ozvláštníte ovocem, tvarohem, skořicí nebo zakysanou smetanou a mohou být lahodnou snídaní nebo svačinkou s vysokým podílem vlákniny. Můžete je použít naslano se špenátem či různými typy sýra.
Hlavní vlastnosti:
- možnost přípravy naslano i nasladko
- vysoké množství vlákniny
- z ekologického zemědělství
Složení
Celozrnná ječná mouka* 60 %, sušená syrovátka*, ovesné vločky* 16 %, kypřící prášek* (kukuřičný škrob*, kypřící látky [vinany draselné, uhličitany sodné]), jedlá mořská sůl *z ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny tučným pismem.
Použití
Do směsi přidáte jen vodu, necháte 5 minut odstát a za 10 minut máte nasmaženo cca 20 lívanečků.
Upozornění
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.