Úvod
Výživná pochoutka nebo pokrm budoucnosti? SENS Cvrčci v mléčné čokoládě obsahují 25 % bílkovin a jsou upravení tak, aby zůstali příjemně křupaví. V čokoládovém kabátku vypadají jako máčené arašídy.
Hlavní vlastnosti
- sladká křupavá pochoutka
- vysoký obsah proteinu
- máčené v prémiové čokoládě
Vyzkoušejte jídlo budoucnosti
Cvrččí protein je stejně kvalitní jako protein z hovězího nebo rybího masa. Na jeho výrobu je oproti hovězímu potřeba 12x méně krmiva, 2 000x méně vody, přičemž se vyprodukuje 100x méně skleníkových plynů – hodnotná výživa udržitelným způsobem!
Složení
Mléčná čokoláda (66 %) (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), cvrčci (Acheta domesticus) (34 %). Alergeny jsou vyznačeny tučně.