Inulin
Inulin
(10)Inulin je typ rozpustné vlákniny, který se nachází v mnoha rostlinách. Nejvýznamnějším zdrojem inulinu používaného v potravinářství je čekanka, resp. její kořen. Podporuje rovnováhu střevního mikrobiomu. Vyvážená střevní mikrobiota, v níž jsou rovnoměrně zastoupeny různé druhy bakterií, je důležitá pro celkové zdraví nejen trávícího systému, ale i celého organismu.
Zobrazuji 10 z 10 výsledků
- Kombinace rozpustné vlákniny psyllia a 5 probiotických kmenů.
- Kombinace rozpustné vlákniny psyllia, probiotik a trávicích enzymů.
- 5.0(2)Přírodní křemelina jako zdroj snadno vstřebatelného organického křemíku, kolagen a inulin pro zdraví Vašich vlasů, nehtů a pokožky.
- 5.0(5)Kolagen, vitaminy a vláknina inulin pro zdraví Vašich kostí, chrupavek a pokožky.
- 4.8(10)Obsahuje 89 % vlákniny. Vhodný jako přísada do jogurtů, pudinků i nápojů.
- 4.5(47)Pivovarské kvasnice v kombinaci s inulinem, probiotiky a pupalkovým olejem.
- Sladký prášek z kořene čekanky se snadno se rozpouští v běžných nápojích.
- Pivovarské kvasnice s rozpustnou vláknin inulinem a probiotiky.
- Chrom přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi a k normálnímu metabolismu makroživin.
- Práškové nízkokalorické sladidlo vhodné ke slazení teplých a studených nápojů.