Kosmetika

Nivea Hyaluron Cellular Filler SPF30 remodelační denní krém 50 ml

Značka: NIVEA

Remodelační denní krém pro obnovu a zlepšení elasticity pleti. Pravidelným používáním snížíte výskyt vrásek.

NAVÍC Nivea nákupní síťovka Při nákupu produktů značky Nivea nebo Labello v minimální hodnotě 299 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Nivea nákupní síťovku za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Hyaluron Cellular Filler SPF30 remodelační denní krém 50 ml

50113670

Úvod

Nenechávejte pleť stárnout a pomozte jí udržet mladistvý vzhled co nejdéle. Remodelační denní krém do společnosti Nivea pomáhá zlepšit vzhled a elasticitu pleti. Krém s aktivními látkami podporuje přirozenou tvorbu kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu v buňkách. Pravidelným používáním docílíte mladistvé a pružné pleti bez vrásek.

Výsledek:

  • pomáhá buňkám opět produkovat kyselinu hyaluronovou, kolagen a elastin
  • zlepšuje pružnost a pevnost pokožky
  • šetrně bojuje proti vráskám

Složení

Remodelační denní krém při pravidelném používání zlepšuje pružnost a pevnost pokožky. Jedinečná kombinace aktivních látek napomáhá pleťovým buňkám k samostatné tvorbě kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu. Pleť je napnutější, vyhlazenější a dochází ke snížení viditelnosti vrásek.


Použití

Aplikujte vždy po probuzení na čistou a vyčištěnou pokožku. Naneste v dostatečném množství na pleť a rovnoměrně rozetřete. Nechejte důkladně vstřebat, poté pokračujte v běžné péči a líčení. Vyhněte se kontaktu s očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.