Kosmetika

Nivea Hyaluron Cellular Filler remodelační noční krém 50 ml

Značka: NIVEA

Remodelační noční krém podporuje pokožku ve vlastní tvorbě kyseliny hyaluronové, kolagenu a elasticinu. Rozzáří pokožku.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks produktů značek Nivea a Labello v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Hyaluron Cellular Filler remodelační noční krém 50 ml

50113671

Úvod

Pečujte o svou pokožku i během spánku. Remodelační přípravek od společnosti Nivea zlepšuje pevnost a pružnost pleti. Krém obsahuje unikátní směs aktivních látek, jež napomáhají pleťovým buňkám tvořit vlastní elastin, kolagen a kyselinu hyaluronovou. Když se probudíte, pokožka bude rozzářená, zregenerovaná, hydratovaná a pružnější.

Výsledek:

  • pleť si začne opět tvořit vlastní kyselinu hyaluronovou, kolagen a elastin
  • po probuzení bude Vaše pleť krásnější
  • pokožka bude rozzářená, regenerovaná a hydratovaná

Složení

Noční krém obsahuje jedinečnou kombinaci aktivních látek. Pravidelným používáním docílíte aktivace pleťových buněk, které si opět začnou samy tvořit potřebnou kyselinu hyaluronovou, ale také elastin a kolagen. Tyto látky poslouží ke zpevnění a podpoře pružnosti pokožky, jež bude hloubkově vyživovaná a bude zářit krásou.


Použití

Krém používejte vždy na noc. Aplikujte před spaním na dokonale vyčištěnou a usušenou pleť. Naneste v dostatečném množství na pokožku a nechejte důkladně vstřebat. Vyhněte se kontaktu s očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.