Nutrifree Směs na přípravu pizzy 1 kg

Potraviny a nápoje

Značka: NUTRIFREE
Bezlepková směs pro přípravu těsta na pizzový korpus. Obsahuje rýžovou a pohankovou moukou a je obohacená psylliem. Neobsahuje lepek ani laktózu.
Skladem na e-shopu
nebo okamžitě k rezervaci ve 0 lékáren
135 ušetříte 10 Kč

Původní cena 145 Kč, sleva 7%

Cena za 1 kg: 135 Kč

O produktu

50119880

Chuť pravé italské pizzy patří k radostem, které můžeme stále opakovat. Připravte si pizzu doma a podle vlastního gusta! Nutrifree Směs na přípravu pizzy je suchý základ pro výrobu těsta na pizzový korpus. Obsahuje rýžovou a pohankovou moukou a je obohacená psylliem. Neobsahuje lepek ani laktózu.

Hlavní vlastnosti:

  • bez lepku,
  • bez pšeničného škrobu a vajec
  • přirozeně bez laktózy

Jak připravit skvělou domácí pizzu

Budete potřebovat: Nutrifree Směs na přípravu pizzy 500 g, 370 g vody, 10 g droždí, 30 g extra panenského olivového oleje, 500 g drcených rajčat, 8 g soli, bazalku a oregano.

Postup:

Nasypte směs do mísy a dobře promíchejte. Dejte droždí do malé misky s vodou a za pomocí metličky zcela rozpusťte. Pomalu přilévejte vodu s droždím do mísy s mixem mouky, dokud nezískáte homogenní těsto. Za rychlého hnětení přidejte olej a sůl. Zakryjte fólií a vložte do chladničky na dvě hodiny. Zatímco se směs chladí, přidejte trochu oleje, špetku oregana a špetku soli do rozmačkaných rajčat. Po dvou hodinách těsto rozdělte na 3-4 stejné díly a nechte kynout, dokud se nezdvojnásobí. Na ruce si naneste mouku a z těsta udělejte bochánek, poté těsto vyválejte do kruhu asi 28 až 30 cm. Ozdobte každou pizzu drcenými rajčaty a pečte v troubě při 250 ° C po dobu 15 minut. Pečte dalších 7 až 10 minut. Vyjměte z trouby a podávejte s čerstvou bazalkou.


Složení

Kukuřičný škrob, rýžová mouka, 7 % pohankové mouky, cukr, psylliová vláknina, sůl, zahušťovadla (guarová guma a xantanová guma). Alergeny: Může obsahovat stopy hořčice a sóji.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.