Bezlepkové směsi

  (40)
Seřadit podle
  • 4.8
    (5)
    Bezlepková směs z lněné mouky, bramborové vlákniny, psyllia a semínek.
  • 5.0
    (1)
    Na přípravu klasického bílého bezlepkového pečiva.
  • 5.0
    (2)
    Bezlepková směs pro přípravu voňavého perníku s 9 druhy koření.
Bezlepkové směsi

Bezlepkové směsi

Pečící směsi bez lepku usnadňují přípravu pečiva, moučníků, knedlíků a placek. Nejen celiakům tak ušetří čas i finance. Vyrábí se výhradně z bezlepkových surovin a na výsledných pokrmech si pochutná celá rodina.

Bramborové knedlíky bez lepku

Bez bramborových knedlíků si mnohé masné pokrmy nejde ani představit. Dobrá zpráva je, že existují i v bezlepkové verzi. Pokud si chcete usnadnit jejich přípravu, pořiďte si je ve formě bezlepkové směsi. Vyrábí se z čerstvých brambor a rýžové a kukuřičné mouky. Stačí přidat pouze vodu a můžete začít s přípravou.

Bezlepkové směsi na chleba

Kdo by nemiloval voňavý a křupavý chléb. I lidé trpící celiakií si na něm mohou pochutnat. Bezlepkových směsí na chleba je na trhu celá řada. Snadno se dají upéct v domácí pekárně i v klasické troubě a k dostání jsou ve tmavé i světlé verzi i v různých příchutích.

Bezlepkové muffiny

Kakaové, ovocné, vanilkové – muffinů existuje celá řada. Bezlepkové muffiny snadno připravíte z předem připravené směsi. Jsou upečené za krátkou dobu a můžete si je ochutit kouskem čokolády, ovocem nebo oříšky.

Bezlepkový perník

Bezlepková směs na přípravu lahodného perníku sestává z přirozeně bezlepkových obilovin – kukuřice a rýže. Lze je připravovat s mlékem nebo v bezlaktózové variantě, pokud namísto mléka použijete vodu. Doladit jej můžete pomocí rozinek nebo oříšků. 

Bezlepková směs na pizzový korpus

Základ pro výrobu těsta na pizzový korpus v podobě bezlepkové směsi se vyrábí z rýžové nebo pohankové mouky. Nenajdete v něm lepek ani laktózu a budete překvapeni delikátní chutí, která se doslova rozplývá na jazyku.