Bezlepkové těstoviny
Milujete těstoviny, ale kvůli celiakii se jim vyhýbáte? Už nemusíte. Dejte šanci těstovinám bez lepku. Nejsou náročné na přípravu, skvěle chutnají, a především plně nahrazují tradiční těstoviny. A z čeho vybírat?
Kukuřičné těstoviny
Mezi nejoblíbenější bezlepkové alternativy jednoznačně patří kukuřičné těstoviny. A není divu, jsou lehce stravitelné a obsahují minimální množství tuku. Jejich nevýhodou je však doba vaření. Zatímco klasické těstoviny bývají obvykle hotové do 20 minut, na kukuřičné si budete muset počkat mnohem déle. Hodí se do omáček i salátů a jsou k dostání v podobě vřeten, písmenek, špaget i nudlí.
Vřetena bez lepku
Těstovinová vřetena bez lepku se nejlépe hodí do italských pokrmů. Snadno se připravují a zároveň se vyrábí hned v několika bezlepkových variantách. Dáte si kukuřičné, pohankové, rýžové nebo čirokové?
Bezlepkové těstoviny
Na bezlepkových těstovinách si rád pochutná každý celiak. Jsou lehce stravitelné a jemné na chuť. V našem portfoliu najdete širokou škálu těstovin bez lepku, ať už kukuřičné, čirokové nebo pohankové, které mimo jiné mají také vysoký obsah nutričně prospěšných látek.