Touží vaše pleť po hydrataci? Vyzkoušejte Avene Hyaluron Activ

18. 12. 2023 · 2 minuty čtení

Péče o pleť je nezbytnou součástí naší každodenní rutiny, a to zejména v zimních měsících, kdy je pokožka vystavena změnám teplot. V této době je klíčová hydratace pleti, a to nejen z hlediska estetiky, ale i zdraví. Jednou z předních značek, která se specializuje na péči o pleť, je Avene. V rámci svého portfolia nabízí řadu produktů obsahující kyselinu hyaluronovou a další velmi prospěšné látky.

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Touží vaše pleť po hydrataci? Vyzkoušejte Avene Hyaluron Activ

Hydratační řada Hyaluron Activ (nejen) pro suchou pleť

Hydratační řada Hyaluron Activ od Avene je vyvinuta s důrazem na intenzivní hydrataci a regeneraci pokožky. Řada nabitá kyselinou hyaluronovou je ideální volbou pro ty, kteří hledají efektivní způsob, jak bojovat proti suché pleti a známkám stárnutí. Kyselina hyaluronová je známá pro svou schopnost vázat vodu v pokožce, čímž zajišťuje její dlouhodobou hydrataci a pružnost.

Související kategorie produktů:

Proč je kyselina hyaluronová důležitá?

Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí naší pokožky, ale s věkem se její množství snižuje. Díky své schopnosti udržet až tisícinásobek své hmotnosti ve vodě, je kyselina hyaluronová klíčovým prvkem pro hydrataci pleti. Její aplikace ve formě kosmetických přípravků pomáhá obnovit pružnost a mladistvý vzhled pleti.

V zimě nezapomínejte na hydrataci pleti pomoci kvalitních kosmetických přípravků.
Hydratace pleti v zimě je velmi důležitá. Při nesprávné péči může být naše pokožka vysušená, podrážděná a citlivá.

Jak hydratovat pleť s řadou Hyaluron Activ?

Péče o pleť v zimě vyžaduje zvláštní pozornost. Řada Hyaluron Activ nabízí komplexní řešení pro hydrataci pleti. A které produkty v této řadě najdete?

Avène Hyaluron Activ B3 Pleťový krém
Avène Hyaluron Activ B3 Multi-intenzivní noční krém
Avène Hyaluron Activ B3 Oční krém
Avène Hyaluron Activ B3 Koncentrované sérum

 

Použitím celé řady Avene Hyaluron Activ je zajištěn synergetický efekt, který posiluje hydratační schopnosti každého jednotlivého produktu. Výsledkem je hloubkově hydratovaná, zdravě vypadající pleť bez známek podráždění.

Značka Avene s řadou Hyaluron Activ nabízí komplexní řešení pro hydrataci pleti.
Řada Hyaluron Activ nabízí komplexní řešení pro hydrataci pleti. A to je přesně to, co vaše pleť v zimních měsících potřebuje nejvíce.


Investice do kvalitní péče o pleť je investicí do vašeho zdraví a pohody. S Hyaluron Activ od Avene můžete očekávat viditelné výsledky a pocit luxusu, který si vaše pleť zaslouží. Nezáleží na tom, zda bojujete se suchou pletí, známkami stárnutí nebo jen hledáte efektivní řešení pro každodenní péči – Hyaluron Activ je tou správnou volbou pro všechny typy pleti.

 

Články k tématu Touží vaše pleť po hydrataci? Vyzkoušejte Avene Hyaluron Activ

  • Už delší dobu hledám mořský kolagen, který bude nejen účinný, ale i za dobrou cenu. Při pročítání nejrůznějších diskuzí a recenzí mi do oka padl právě Collalloc, který se řadí mezi levnější. Složením totiž konkuruje i těm méně cenově dostupným. Jak jsem s ním byla spokojená? A jaká byla moje osobní zkušenost po 3 měsících užívání?
  • Teplé počasí ani topná sezóna s námi nemají slitování. Ač je pocení nezbytné pro správné fungování organismu, nemusíte hned rezignovat na estetickou stránku věci. I v největším parnu se můžete cítit příjemně. Dnes se zaměříme na přípravky, které neutralizují tělesný pach a zmírňují projevy pocení. Víte, jaký je rozdíl mezi antiperspiranty a deodoranty? A který je pro vás ten pravý?
  • I když mnoho žen odlíčení nepřikládá velkou váhu, právě tento krok je v cestě za krásnou a svěží pletí velmi důležitý. Odstraňování make-upu i následné čištění má svá pravidla. Nedodržíte je a pleť vám to začne vracet. Třeba v podobě předčasných vrásek či nežádoucích pupínků. Jak tedy při odlíčení pleti postupovat?
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora