Úvod
Mandlový protein se získává mechanickým lisováním blanšírovaných mandlí. Obsahuje vysoký podíl bílkovin rostlinného původu a je bohatý na vlákninu. Izolát má jemnou konzistenci a lahodnou krémovou chuť.
Hlavní vlastnosti:
- obsahuje vysoký podíl bílkovin
- je zdrojem vlákniny
- lahodná krémová chuť
Složení
100 % BIO prášek z blanšírovaných mandlí. Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů a sezamu.
Použití
1–2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. Mandlový protein rozmíchejte ve svém oblíbeném smoothie. Můžete jej přidat do snídaňových kaší, jogurtů, müsli či do těsta při pečení. Své využití má také v RAW kuchyni. V receptech nahraďte část mouky mandlovým proteinem. Obohatí těsto chuťově i nutričně.
Upozornění
Není vhodný pro děti a těhotné ženy.