Pohanková mouka
Pohanková mouka
(4)Pohanka patří mezi tzv. pseudoobiloviny a díky vysokému obsahu prospěšných látek je označována za superpotravinu. Při pečení z pohankové mouky se držte poměru 1:1 vůči mouce pšeničné s tím, že je téměř nutné ji kombinovat s jinými bezlepkovými moukami kvůli její drobivé povaze a neschopnosti kynout. Připravíte z ní snídaňovou kaši, chleba, rohlíky, sušenky, i buchty!
Seřadit:
Zobrazuji 4 z 4 výsledků
- 5.0(2)Hodí se na přípravu kaší, moučníků, ale i na zahušťování omáček.
- Nutričně bohatá bezlepková mouka. Široké využití v kuchyni.
- Vyznačuje oříškovou chutí a bezlepkovým složením. Široké využití v kuchyni.
- Bezlepková pohanková mouka poslouží jako částečná nebo úplná náhrada pšeničné mouky.
