Irbis
(5)Hledáte cestu k redukci cukru ve svém jídelníčku? Moderní stolní sladidla Irbis přináší řešení všem, kdo se rozhodli pro zdravější životní styl. Tato sladidla nové generace nezvyšují energetickou hodnotu oslazených jídel a nápojů. Jsou dostatečně sladivá i v menším množství, a tak se ani při nižším energetickém příjmu nemusíte vzdávat svých oblíbených sladkých chutí.
Zobrazuji 5 z 5 výsledků
- 5.0(1)Stolní sladidlo v prášku ideální pro pečení, vaření a také pro zavařování.
- Stolní sladidlo v prášku na bázi steviolglykosidů a vlákniny z čekanky.
- 5.0(1)Stolní sladidlo v prášku na bázi aspartamu. Sladí 10x více než cukr, ale o 90 % méně kaloricky. Hodí se ke slazení nápojů, salátů, dortů, apod.
- Stolní sladidlo v prášku na bázi aspartamu. Sladí 3x více než cukr, ale o 70 % méně kaloricky. Hodí se ke slazení nápojů, salátů, dortů, apod.
- Stolní sladidlo na bázi aspartamu. Jedna tableta sladí jako jedna kostka cukru, ale o 97 % méně kaloricky.
Irbis Stévie
Oblíbené stolní sladidlo je vyrobeno z rostliny zvané stévie, která pochází z Jižní Ameriky. Jedna tableta Irbis Stévie sladí se stejnou intenzitou jako jedna kostka cukru. Neobsahuje ale téměř žádné kalorie. Díky teplotní stabilitě se hodí také na vaření a pečení. Sladidlo Irbis Stévie skvěle chutná a lze jej používat k běžnému slazení také v rámci redukční diety.
Irbis Sukralóza
Sukralóza je velmi stabilní sladidlo, které si svou sladivost zachovává i při vysokých teplotách. Je asi šestsetkrát sladší než cukr a je ideální pro vaření, pečení, nebo dokonce i zavařování. Prodává se v tabletách.
Irbis Aspartam
Nizkokalorické sladidlo, které je chuťově velmi blízké cukru, je zhruba dvěstěkrát sladší. Irbis Aspartam se vyrábí ve formě prášku i tablet. Jedna tableta osladí stejně jako kostka cukru, ale má o 97 % méně kalorií.