Přírodní a umělá sladidla
Přírodní a umělá sladidla
(149)Umělá sladidla jsou ve velké míře užívána především diabetiky. K dostání jsou v tabletách, ale také v sypké či tekuté formě, které jsou vhodné i na pečení a vaření. Náhražkou sacharózy mohou být sladidla přírodního původu, jako je stévie či melasa, nebo například cukr kokosový. Takzvaná umělá sladidla udělují potravinám sladkou chuť, ale nejsou zdrojem energie a neovlivňují glykémii.
Seřadit:
Zobrazuji 23 z 149 výsledků
- 4.5(4)Pastilky pro rychlý přísun energie s příchutí banán a třešeň.
- 4.6(27)Alternativa běžného cukru, která je vhodná i pro diabetiky.
- 3.1(7)Pastilky z hroznového cukru, který je rychlým zdrojem energie.
- 4.7(14)Pastilky z hroznového cukru s hořčíkem a vitaminem B6 s příchutí bílých hroznů.
- 4.8(9)Náhradní sladidlo s nízkou kalorickou hodnotou.
- 4.6(8)Pastilky z hroznového cukru, který je rychlým zdrojem energie.
- 5.0(1)Pastilky z hroznového cukru, který je rychlým zdrojem energie.
- 4.9(17)Nízkosacharidové sladidlo s vlákninou a nízkým glykemickým indexem.
- 5.0(10)Čistá sladká chuť s karamelovými podtóny. Šetrná výroba bez chemie.
- 5.0(2)Grizly Čekankový sirup je nízkokalorické přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem a vysokým obsahem vlákniny. Je vhodný pro diabetiky a celiaky.
- Pastilky z hroznového cukru s malinovou příchutí.
- 5.0(9)Sladidlo na bázi sukralózy k oslazení nápojů. Bez kalorické hodnoty.
- 5.0(7)Vynikající zdroj energie pro sportovce a při vyčerpání a stresu.
- 5.0(6)Náhradní sladidlo s nízkou kalorickou hodnotou.
- Pastilky z hroznového cukru s příchutí lesních plodů.
- 4.9(14)Skvělá varianta sladidla s nízkým glykemickým indexem.
- 5.0(1)Chutné sladidlo s nízkým glykemickým indexem.
- Pastilky z hroznového cukru s pomerančovou příchutí.
- 5.0(8)Příjemná sladká chuť bez kalorií. Vhodný k běžnému slazení nápojů.
- 5.0(3)Kokosový cukr vyniká výbornou a plnou chutí s mírně karamelovým podtónem.
- 4.7(16)Směs fruktózy a steviol-glykosidů. Je 4x sladší než řepný cukr.
- 5.0(5)Stolní sladilo na bázi sukralózy je zvlášť vhodné k na pečení a vaření nebo konzervaci ovoce i zeleniny.
- Pastilky z hroznového cukru s jahodovou příchutí.
