Ghí máslo
Ghí máslo
(11)Ghí je čistý máselný tuk plný vitaminů a živin, který si mohou dopřát i lidé s intolerancí na mléčné výrobky. Nejedná se však o žádnou novinku mezi superpotravinami, ale o léty prověřené přepuštěné máslo, které si již dávno připravovaly naše babičky, aby prodloužily trvanlivost másla. Také chuť tradičních českých pokrmů s touto ingrediencí nezaměnitelná. Vyzkoušejte ghí i ve své kuchyni!
Seřadit:
Zobrazuji 11 z 11 výsledků
- 4.6(23)Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Neobsahuje laktózu ani lepek.
- 3.7(3)Přepuštěné máslo obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů.
- 4.2(6)Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
- 5.0(9)Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
- Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
- 5.0(1)Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
- 5.0(1)Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
- Přepuštěné máslo Ghí je skvělý pomocník do teplé i studené kuchyně, bez lepku, laktózy i kaseinu.
- Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Je ideální na pečení a smažení.
- Přepuštěné máslo Ghí je skvělý pomocník do teplé i studené kuchyně, bez lepku, laktózy i kaseinu.
- Výborná alternativa běžných olejů při smažení, pečení a restování.
