Ghí máslo

  (11)

Ghí je čistý máselný tuk plný vitaminů a živin, který si mohou dopřát i lidé s intolerancí na mléčné výrobky. Nejedná se však o žádnou novinku mezi superpotravinami, ale o léty prověřené přepuštěné máslo, které si již dávno připravovaly naše babičky, aby prodloužily trvanlivost másla. Také chuť tradičních českých pokrmů s touto ingrediencí nezaměnitelná. Vyzkoušejte ghí i ve své kuchyni!

Seřadit:

Zobrazuji 11 z 11 výsledků

  • 4.6
    (23)
    Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Neobsahuje laktózu ani lepek.
  • 3.7
    (3)
    Přepuštěné máslo obsahuje celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů.
  • 4.2
    (6)
    Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
  • 5.0
    (9)
    Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
  • Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
  • 5.0
    (1)
    Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
  • 5.0
    (1)
    Máselný tuk vyráběný přepuštěním 100% másla.
  • Přepuštěné máslo Ghí je skvělý pomocník do teplé i studené kuchyně, bez lepku, laktózy i kaseinu.
  • Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Je ideální na pečení a smažení.
  • Přepuštěné máslo Ghí je skvělý pomocník do teplé i studené kuchyně, bez lepku, laktózy i kaseinu.
  • Výborná alternativa běžných olejů při smažení, pečení a restování.
    Ghí máslo

    Ghí máslo

    Upozornění