Bariésun od Uriage: Šetrná k pokožce i přírodě

8. 6. 2023 · 5 minut čtení

Ať už se chystáte na dovolenou k moři nebo na výlet do hor, nezapomeňte na sluneční kosmetiku. Značka Uriage připravila řadu Bariésun, která poskytuje šetrnou, ale účinnou péči a ochranu před sluníčkem. Přípravky jsou navíc šetrné k životnímu prostředí. Co vám v batůžku nesmí chybět?

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Bariésun od Uriage: Šetrná k pokožce i přírodě

Řada Bariésun je šetrná k pokožce i přírodě

Přípravky z řady Bariésun nabízí vysokou ochranu pro děti i dospělé. Najdete v nich účinné složky a vitaminy, které chrání před negativním vlivem slunečních paprsků. Ale pozor – Uriage nejen, že pečuje o pokožku. Značka při výrobě myslí i na přírodu a na to, jak jí ulehčit.

Sluneční kosmetika má výrazný dopad na životní prostředí, přesněji na moře, oceány a korály. Odhaduje se, že tři čtvrtiny korálových útesů jsou v současnosti v ohrožení kvůli globálnímu oteplování, znečištění a rybolovu, což má po celém světě významné sociální, ekonomické a environmentální dopady.

Přípravky z řady Bariésun obsahují nové složení, které tolik nezatěžuje životní prostředí a je snadněji biologicky odbouratelné. Najdete v nich vyváženou kombinaci UVA i UVB filtrů a vitaminy C a E. Ty pleť chrání proti poškození vlivem volných radikálů.

Další klíčovou složkou je Aquaspongines®. Ta pokožku intenzivně hydratuje. A proč přípravky Bariésun nesmí chybět ani ve vašem batůžku? Jsou totiž vhodné pro všechny typy pleti, a to včetně té dětské.

Značka Uriage přispívá 1 % zisku na ochranu životního prostředí

Další iniciativou, do které se značka Uriage zapojila, je One Percent for the Planet, neboli jedno procento pro planetu. Co přesně to znamená? 1 % ročního zisku věnuje Uriage neziskovým organizacím, které se starají o ochranu a zachování životního prostředí.

Uriage Bariésun: Ochrana pokožky před sluníčkem i šetrnost k životnímu prostředí
Přípravky z řady Bariésun nabízí vysokou ochranu pro děti a dospělé. Jsou šetrné k pokožce i k přírodě.

Na jaké přípravky se můžete těšit?

Sluneční kosmetika již dávno není jen o opalovacích krémech. Také v řadě Bariésun najdete širokou škálu přípravků, mezi kterými si vybere úplně každý. A nebojte se, že se s opalovacími přípravky neopálíte. Zlatavého zabarvení pokožky docílíte také, ale šetrněji.

Suchý olej na opalování SPF50+ Bariésun
Opalovací mlha Bariésun
Ultralehký fluid SPF50+ Bariésun
Osvěžující sprej po opalování Bariésun

Ať už zvolíte jakoukoliv opalovací kosmetiku, nikdy nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Pamatujte, že žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu.

Články k tématu Bariésun od Uriage: Šetrná k pokožce i přírodě

  • Líčení je neodmyslitelnou součástí ranní rutiny. Avšak spousta z nás má naučené jisté zlozvyky a chyby, které přidávají léta navíc. Jakých 5 největších přešlapů bychom se měli vyvarovat a čeho se dopouštíme nejčastěji? 
  • 5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    · 2 minuty čtení
    Ačkoliv zásady správného opalování většinou známe, stále mezi námi kolují mýty, kterým mnoho z nás věří a nechce od nich upustit. Dnes se tedy společně podíváme na 5 nejčastějších a vysvětlíme si, proč se na ně nespoléhat.   
  • Suché a zničené vlasy po létě dovedou potrápit. I když se během letních měsíců snažíme naše kadeře před sluníčkem, mořskou solí a chlorovanou vodou chránit pomocí vyčesaného drdolu nebo klobouku, poškození se bohužel nevyhneme. Jak tedy hřívě po létě navrátit ztracený lesk a vrátit ji zpět do formy?
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora