Představujeme Nuance – zlatou řadu Supreme Lifting

13. 4. 2023 · 2 minuty čtení

Zlatá je ta správná barva pro pleť, do které se obtiskly všechny životní zkušenosti, nadhled, moudrost a smysl pro humor. Připravila jsem pro vás malý seriál o značce Nuance a dneska začínáme řadou pro zralou pleť.

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Představujeme Nuance – zlatou řadu Supreme Lifting

Značka Nuance je spojená s přírodou. Ač její produkty vznikají ve špičkových francouzských kosmetických laboratořích, účinné látky pochází právě z přírody. 

V produktech najdete bylinné extrakty v nejvyšší čistotě a ve velmi vysokých koncentracích. Násobí sílu účinných látek a zároveň nezatíží vaši pleť. Díky tomu kosmetiku Nuance dobře snáší i citlivá pokožka.

Představujeme řadu Nuance Supreme Lifting.
V produktech Nuance Supreme Lifting najdete bylinné extrakty v nejvyšší čistotě a ve velmi vysokých koncentracích. Násobí sílu účinných látek a zároveň nezatíží vaši pleť.

Co nabízí zlatá řada Supreme Lifting?

Denní krém pro normální až smíšenou pleť Supreme Lifting obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pleť zvlhčuje a redukuje známky jejího stárnutí. Květ ibiškovce zase přispívá ke zjemnění stávajících vrásek. Krém má lehčí fluidní charakter a rychle se vstřebává.

Denní krém pro suchou pleť Supreme Lifting potěší hutnou máslovou texturou. Za tu vděčí zejména bambuckému máslu, které obsahuje. Další výživu přináší patentovaná složka Repulpami® z květů bílého ibišku a afrického stromu baobab. Zpevňuje pleť a kontury obličeje.

Noční krém Supreme Lifting regeneruje a poskytuje bohatou výživu. Obsahuje hned několik patentovaných složek, které posilují ochrannou bariéru pokožky a obnovují svěží, mladistvý vzhled. Textura je příjemně lehká, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film.

Na očním krému Supreme Lifting mě zaujalo jeho složení. Konkrétně výtažek z kaštanu a speciálně upravená voda ze švýcarského ledovce. Tyto ingredience, společně s dalšími látkami v krému, vypínají tenkou pleť kolem očí. A díky kaštanu přípravek redukuje kruhy pod očima.

Sérum Supreme Lifting kromě složky Repulpami® obsahuje další patentovanou látku Rhodo’Lite®. Ta se získává z minerálu rodochrozitu. V této upravené podobě dodává pleti důležité stopové prvky

Sérum je ještě obohaceno o výtažek z arganovníku, který pokožku bohatě hydratuje, zvláčňuje a zanechává ji sametově hebkou. Sérum používejte pod denní i noční krém, stačí pouhá kapka. Vstřebává se okamžitě.

Žádaná Zlatá maska je také z řady Supreme Lifting. Obsahuje výtažek z jantaru, který působí jako supersilný antioxidant. Navíc je díky němu maska třpytivě zlatá. 

Kromě jantaru vás potěší i unikátní formule Repulpami©, extrakt z červené vinné révy, ginkgo, kaštanu a heřmánku. Vypíná pleť, vyplňuje vrásky. Pleť nádherně projasní a zanechá ji sametově hebkou.

Články k tématu Představujeme Nuance – zlatou řadu Supreme Lifting

  • Nestihli jste se objednat ke kadeřníkovi a vaše vlasy už volají o pomoc? Práci kadeřníků doma asi zcela nenahradíme, avšak za pomoci kvalitních produktů můžeme vlasům dopřát péči, kterou jistě ocení. Na co byste se tedy v péči o vaše vlasy měli zaměřit a po jakých produktech sáhnout?
  • Po dlouhých a krásných vlasech touží většina žen. Jenže ne všechny máme to štěstí. Nechat si narůst dlouhé, a především pevné vlasy, není tak jednoduché, jak se může zdát. Dnes vám ukážu 4 tipy, jak podpořit nejen růst vlasů, ale také jak jim dodat vše potřebné.  
  • Když se objeví pupínky v pubertě, není to nic neobvyklého, jenže proč se nám tvoří i v dospělosti? S tímto problémem se setkává čím dál více žen, včetně mě. A právě proto jsem se rozhodla, podívat se tomuto problému na zoubek – ukážeme si příčiny vzniku nedokonalostí v dospělosti a jak je co nejúčinněji řešit.
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora