Široká nabídka sportovního vybavení a výživy

13. 3. 2023 · 2 minuty čtení
Novinky pro sportovce na e-shopu Dr. Max
Sportovní potřeby

Zdraví a sport patří neodmyslitelně k sobě. A proto vám i Dr. Max přináší širokou nabídku potřeb pro sportovce. Vyberete si u nás kvalitní cvičební pomůcky, podložky na cvičení, míče a balanční podložky nebo zátěže a závaží pro domácí trénink a nezapomněli jsme ani na praktické pomocníky pro návštěvu fitka, jako jsou sportovní tašky, tašky na jídlo nebo šejkry a sportovní lahve.

Sportovní lahve
Tašky na cvičení a do fitka
Trhačky
Zátěže a závaží
Míče a balanční pomůcky
Cvičební pomůcky
Příslušenství pro sportovce
Podložky na cvičení
Tašky na jídlo
Sportovní výživa

Při fyzické aktivitě má organismus vyšší nároky na příjem energie, základních živin i vitaminů a minerálů. Potraviny a doplňky stravy pro sportovce jsou vyvinuty speciálně tak, aby pomáhaly dosáhnout cílů, které jste si při tréninku stanovili, ať už je to budování svalové hmoty, zlepšení kondice či redukce hmotnosti. Obohaťte jídelníček a dostaňte se do formy!

Proteiny

Při intenzivním tréninku je vhodné zvýšit příjem proteinů bílkovin, které jsou důležité pro budování svalové hmoty i pro správnou regeneraci organismu po výkonu. Nejoblíbenější formou doplňování bílkovin jsou proteinové nápoje, jejichž širokou nabídku si můžete prohlédnout.

Spalovače tuku

Spalovače tuku jsou speciálně vyvinuté doplňky stravy, které pomáhají snížit množství tuku těle, a tím přispívají k efektivnějšímu formování postavy. Spalovače tuků lze užívat při redukci tělesné hmotnosti i při intenzivním tréninku s cílem budování svalové hmoty.

Tyčinky

Proteinové a energetické tyčinky jsou nejen chutné, ale také funkční. Dají se využít před tréninkem i po něm k doplnění energie a urychlení regenerace. Jsou vhodné i při snižování hmotnosti jako součást dietní výživy. Taková svačinka by ve vaší sportovní tašce určitě neměla chybět.

Acetyl L-Carnitin

L-karnitin pozitivně ovlivňuje připravenost organismu pro sportovní výkon a je hojně využívanou a osvědčenou složkou spalovačů tuků a dalších přípravků pro trénink maximální intenzity. Je vhodný pro sportovce silových a vytrvalostních disciplín i při redukci hmotnosti.

Nápoje

Při cvičení nezapomínejte na pitný režim. K doplnění tekutin během tréninku i po něm jsou určeny speciální nápoje pro sportovce. Obsahují vitaminy a minerály potřebné během výkonu i pro regeneraci. Při sportu proto mějte svůj oblíbený sportovní nápoj vždy po ruce.

Široká nabídka sportovních potřeba sportovní výživy