Tipy na podzimní make-up. Nebojte se barviček

16. 10. 2023 · 4 minuty čtení

S příchodem podzimního počasí přicházejí na řadu krásné zemité odstíny, a to nejenom v módě, ale především v líčení. V tomto článku se podíváme na to, jaké barvy budou vévodit letošnímu podzimu, a které produkty by vám neměly doma chybět.

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Tipy na podzimní make-up. Nebojte se barviček

Líčení a barvy podzimu

Na podzim můžete kombinovat i několik barev, a zároveň se nemusíte bát, že by se vám vaše líčení kvůli horkému počasí rozmazalo, jako tomu bývá v letních měsících.

Související kategorie produktů:

Na rtech vám bude slušet starorůžová

Preferujete na podzim u rtěnek spíše tmavší a zemité odstíny? Nejste v tom samy. A ty z vás, které náš blog navštěvují pravidelně, vědí, že já jsem velkou milovnicí rtěnek, a především těch matných. Mezi mé velké oblíbence patří rtěnka od Physicians Formula The Healthy Lip Velvet Liquid Lipstick, která je v odstínu Bare With Me na podzimní líčení naprosto dokonalá. Jemná saténová textura s matným efektem ke rtům dokonale přilne, aniž by se vpíjela do jemných linek. Sytá barva díky bohatému obsahu pigmentů vydrží až 24 hodin a co je pro mě hlavní, nezanechává obtisky.

Svůdnou krásu vašim rtům dodá luxusní krémové rtěnka od Physicians Formula.
Sytých zemitých odstínů se nebojte ani u rtěnky. Matný efekt dodá vašim rtům objem.

Při líčení očí se fantazii meze nekladou

Podzim je konečně tím obdobím, ve kterém se při líčení můžete pořádně vyřádit. Líčidla perfektně drží, naše pleť je po létě ještě krásně opálená a díky příjemným teplotám, které tento podzim panují, není ani vysušená. Aby vaše líčení bylo nevšední, vyzkoušejte oční stíny – u značky Physicians Formula můžete vybírat hned z několik různých paletek. Jste duší romantička a milujete odstíny růžové? V tom případě sáhněte po paletce bohatě pigmentovaných očních stínů s výtažkem z damašské růže Rosé All Play Eyeshadow Bouquet Rosé. Nebo naopak dáváte přednost konzervativnějším barvám v odstínech béžové, bronzové a hnědé? Hrajte si a kombinujte barvy s paletkou očních stínů Butter Eyeshadow Palette Sultry Night s přírodním složením.

Obě dvě paletky obsahují 12 sytě pigmentovaných barev, které se vzájemně doplňují. Dokážete tak díky jedné paletce očních stínů vykouzlit líčení jako od profesionálky.

Obličej rozjasněte pomocí růžové

Hledáte tvářenku, která váš obličej rozjasní, nebude vytvářet fleky a vydrží celý den? Ultra krémová tvářenka Monoi Butter Blush Mauvy Mattes od Physicians Formula rozzáří váš obličej jako byste se právě vrátila z tahitských ostrovů. Obsahuje luxusní olej monoi, tvořený kokosovým olejem s vonnými květy tahitské gardénie, a rostlinná másla murumuru, cupuaçu a tucuma. Vyživující bohatá textura hydratuje a zjemňuje pleť a dodá vašim tvářím zlatě narůžovělý nádech čerstvého opálení.

 

Články k tématu Tipy na podzimní make-up. Nebojte se barviček

  • Líčení je neodmyslitelnou součástí ranní rutiny. Avšak spousta z nás má naučené jisté zlozvyky a chyby, které přidávají léta navíc. Jakých 5 největších přešlapů bychom se měli vyvarovat a čeho se dopouštíme nejčastěji? 
  • 5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    · 2 minuty čtení
    Ačkoliv zásady správného opalování většinou známe, stále mezi námi kolují mýty, kterým mnoho z nás věří a nechce od nich upustit. Dnes se tedy společně podíváme na 5 nejčastějších a vysvětlíme si, proč se na ně nespoléhat.   
  • Suché a zničené vlasy po létě dovedou potrápit. I když se během letních měsíců snažíme naše kadeře před sluníčkem, mořskou solí a chlorovanou vodou chránit pomocí vyčesaného drdolu nebo klobouku, poškození se bohužel nevyhneme. Jak tedy hřívě po létě navrátit ztracený lesk a vrátit ji zpět do formy?
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora