Mouky a pečivo

  (108)
Seřadit podle
  • 4.8
    (5)
    Bezlepková směs z lněné mouky, bramborové vlákniny, psyllia a semínek.
  • Směs určena ke snadnému pečení celozrnného bezlepkového pečiva.
  • Přirozeně bezlepková mouka vhodná k přípravě kaše i k zahuštění omáček.
Labeta až 17% (březen 2024)
  • 5.0
    (1)
    Bezlepková alternativa pšeničné mouky vhodná pro celiaky a vegany.
  • 5.0
    (1)
    Na přípravu klasického bílého bezlepkového pečiva.
  • 5.0
    (2)
    Po smíchání s tekutinou nabobtná, hodí se tak k zahušťování i pečení..
  • 5.0
    (1)
    Bezlepková směs z rýžové a kukuřičné mouky pro přípravu domácího chleba.
  • Pro nadýchané moučníky a piškoty vyzkoušejte kypřící prášek v bio kvalitě.
  • 4.0
    (1)
    Bezlepková směs pro přípravu kakaových muffinů s kousky čokolády.
  • 5.0
    (2)
    Bezlepková alternativa pšeničné mouky vhodná pro celiaky a vegany.
  • Má vysoký obsah vlákniny. Zasytí na delší dobu. Na sladké i slané pečení.
  • Sypký základ pro přípravu bezlepkového dezertu s čokoládovými kousky.
  • 5.0
    (1)
    Skvělá alternativa čerstvého droždí s delší trvanlivostí.
  • Bezlepková směs pro přípravu bábovky, bublaniny a jiných moučníků.
  • Tato mouka neobsahuje lepek, je výborná na pečení i zahuštění pokrmů.
Mouky a pečivo

Mouky a pečivo

Speciální mouky jsou vhodnou alternativou pro moderní a zdravější vaření a pečení. Bezlepkové mouky jsou vhodné zejména pro celiaky (alergie na lepek), některé druhy zase pro vyznavače paleo diety, a mnohé jsou díky vyššímu obsahu rostlinných bílkovin vhodné zejména pro vegetariány a vegany.