Tapioková mouka
Tapioková mouka
(4)Tapioková neboli manioková mouka pochází z Jižní Ameriky a Západní Indie. Tapioková mouka má vynikající pekařské vlastnosti, lze ji použít pro přípravu sladkých i slaných těst. Použít ji můžeme také jako zahušťovadlo, k pečení tortill, pizzy nebo sušenek. Po smíchání s jinou bezlepkovou moukou lze upéct chléb a různé dezerty. Vyberte si ze široké nabídky na našem e-shopu a užijte si pečení!
Seřadit:
Zobrazuji 4 z 4 výsledků
- Tato mouka neobsahuje lepek, je výborná na pečení i zahuštění pokrmů.
- 5.0(1)Bezlepková tapioková mouka skvěle slouží jako univerzální kuchyňská přísada.
- Bezlepková tapioková mouka skvěle slouží jako univerzální kuchyňská přísada.
- Vhodná na zahušťování omáček, obalování, pečení i přípravu dezertů. Bez lepku.
