Tapioková mouka

  (4)

Tapioková neboli manioková mouka pochází z Jižní Ameriky a Západní Indie. Tapioková mouka má vynikající pekařské vlastnosti, lze ji použít pro přípravu sladkých i slaných těst. Použít ji můžeme také jako zahušťovadlo, k pečení tortill, pizzy nebo sušenek. Po smíchání s jinou bezlepkovou moukou lze upéct chléb a různé dezerty. Vyberte si ze široké nabídky na našem e-shopu a užijte si pečení!

Seřadit:

Zobrazuji 4 z 4 výsledků

  • Tato mouka neobsahuje lepek, je výborná na pečení i zahuštění pokrmů.
  • 5.0
    (1)
    Bezlepková tapioková mouka skvěle slouží jako univerzální kuchyňská přísada.
  • Bezlepková tapioková mouka skvěle slouží jako univerzální kuchyňská přísada.
    Tapioková mouka

    Tapioková mouka

    Upozornění