Bezlepkové mouky
Bezlepkové mouky
(28)Bezlepkové mouky jsou ideální pro ty, kteří dodržují bezlepkovou dietu. Nabízejí širokou škálu možností, jako je rýžová, kukuřičná, pohanková, kokosová nebo mandlová mouka. Tyto mouky jsou vhodné pro pečení, vaření i zahušťování. Každá z nich má specifické vlastnosti a výživové hodnoty, které obohacují pokrmy o různé chutě a textury. Vyberte si kvalitní bezlepkovou mouku a užijte si chutné a zdravé pokrmy bez lepku.
Seřadit:
Zobrazuji 23 z 28 výsledků
- 5.0(2)Bezlepková alternativa pšeničné mouky vhodná pro celiaky a vegany.
- 5.0(5)Bezlepková alternativa pšeničné mouky vhodná pro celiaky a vegany.
- 5.0(2)Hodí se na přípravu kaší, moučníků, ale i na zahušťování omáček.
- 5.0(2)Mouka vhodná k přípravě palačinek, těstovin či knedlíků pro celiaky.
- 5.0(1)Bezlepková tapioková mouka skvěle slouží jako univerzální kuchyňská přísada.
- 4.8(4)Mouka z dužiny kokosových ořechů je lehce stravitelná a je výborným zdrojem proteinů.
- 5.0(7)Bezlepková alternativa pšeničné mouky vhodná pro celiaky a vegany.
- Jemně mletá mouka z naturálních loupaných pistácií je skvělá na pečení dortů a moučníků.
- 5.0(8)Po smíchání s tekutinou nabobtná, hodí se tak k zahušťování i pečení..
- Strouhanka vhodná k domácímu vaření a vaření pro celiaky.
- 5.0(1)Přirozeně bezlepková mouka vhodná k přípravě kaše i k zahuštění omáček.
- 3.7(3)Bezlepková kokosová mouka s nádhernou vůní a originální chutí.
- Lahodné domácí bramborové těsto snadno a bez lepku. Perfektní volba pro knedlíky i noky.
- Upečte si vláčné tmavé pečivo bez lepku. Ideální směs pro dokonalou chuť i strukturu.
- Tato mouka neobsahuje lepek, je výborná na pečení i zahuštění pokrmů.
- 5.0(1)Mouka k přípravě sladkých moučníků pro celiaky.
- Kokosová mouka je výjimečná tím, že obsahuje 39 % vlákniny a 19 % bílkovin.
- 5.0(1)Jemně mletá mouka z pražených arašídů je skvělá na pečení dortů a dezertů.
- Mouka k domácímu pečení a vaření pro celiaky.
- Bezlepková tapioková mouka skvěle slouží jako univerzální kuchyňská přísada.
- Bezlepková kukuřičná mouka poslouží jako částečná nebo úplná náhrada pšeničné mouky.
- Jemně mletá mouka z pražených lískových oříšků je skvělá na pečení dortů a dezertů.
- 4.0(2)Bezlepková rýžová mouka poslouží jako částečná nebo úplná náhrada pšeničné mouky.
