Agávový sirup s čokoládou v BIO kvalitě má nízký glykemický index a tudíž je vhodný také pro diabetiky nebo během redukční diety.
Hlavní vlastnosti:
- o 30 % vyšší sladivost než má klasický cukr – pro dosažení sladké chuti pokrmu stačí menší množství sirupu
- obsahuje maximálně 25 % glukózy a minimálně 66 % fruktózy
- snadno se rozpouští
Použití:
Dle potřeby ve studené i teplé kuchyni.
Složení:
Sirup z agáve* 90 %, odtučněný kakaový prášek* 10 %, vanilka extrakt*.
*z kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové hodnoty ve 100 g:
Energie 1281 kJ/302 kcal, tuky 1,2 g z toho mastné kyseliny 0,7 g , sacharidy 69 g z toho cukry 67 g, bílkoviny 2,3 g, sůl 0,03 g.