ES BIO Šťáva z červené řepy. K výrobě jednoho kilogramu prášku je potřeba zpracovat 11,4 kg čerstvé šťavnaté řepy. Červená řepa se ihned po sklizni suší mrazem (lyofilizace), díky čemuž si tato kořenová zelenina uchovává svou přirozenou chuť a takřka všechny bioaktivní látky. Má velmi lahodnou a osvěžující chuť.
Použití:
ES BIO Šťávu z červené řepy můžete přidávat do smoothie nebo dezertů, které zbarví nádhernou, karmínovou barvou.
Prášek z červené řepy můžete rozmíchat ve 150 ml (děti ve 100 ml) chladné neperlivé vodě a vypít.
Dospělí si mohou dát jednu vrchovatou čajovou lžičku dvakrát denně na lačno a děti od tří let ½ čajové lžičky jedenkrát denně.
Složení:
100 % sušená šťáva z červené řepy (Beta vulgaris).
Upozornění:
Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí!