Úvod
Kakao v bio kvalitě pro přípravu mléčného nápoje, koktejlů, moučníků, k ochucení müsli a kaší. Odtučněný kakaový prášek vzniká rozemletím kakaových bobů, při kterém se oddělí většina tuku, takzvané kakaové máslo. Samotné kakao obsahuje spektrum minerálů a vitaminů, a proto se řadí mezi superpotraviny. Jeho výjimečnost prozrazuje již latinský název rostliny Theobroma cacao, což v překladu znamená pokrm bohů. Wolfberry BIO Kakao prášek je vyrobený z pražených kakaových bobů Forastero Hispanola.
Hlavní vlastnosti:
- kakao pro přípravu nápojů a koktejlů, do pečení i cereálií
- obsahuje spektrum vitaminů a minerálů
- vyrobeno z odtučněného kakaa v bio kvalitě
Složení
BIO kakaový prášek (10-12 % tuku).
Použití
Vhodný k přípravě klasického kakaa s mlékem. Lehce rozpustný prášek výborně ochutí míchané nápoje, cereální kaše i müsli. Hodí se k přípravě moučníků a cukrářských výrobků.