Kosmetika

Nivea Urban Skin Detox 3v1 jílový čisticí krém 150 ml

Značka: NIVEA

Zbavuje pleť nečistot a prachu města. Čisticí krém, peeling a vyhlazovací maska v jednom. Uvolňuje ucpané póry. S černou rýží a výtažky ze zeleného čaje.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Urban Skin Detox 3v1 jílový čisticí krém 150 ml

50113682

Úvod

Zapomeňte na lesklou a unavenou pokožku. Pečujte o pleť obličeje, krku a dekoltu pomocí čisticího krému 3v1 od značky Nivea. Přípravek zbavuje pleť denního prachu a nečistot města. Zastává funkci čisticího krému, peelingu i vyhlazující masky. Snadno se aplikuje a pomáhá uvolňovat ucpané póry a zmatňovat pokožku, která zůstane dlouhodobě čistá, svěží a hebká.

Výsledek:

  • uvolňuje ucpané póry
  • chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy
  • zmatňuje pokožku

Složení

Čisticí krém obsahuje aktivní látky, jako jsou černá rýže, výtažky ze zeleného čaje nebo přírodní jíl, které pomáhají udržovat pleť krásnou a přirozeně zmatněnou. Pravidelným používáním docílíte ochrany proti nepříznivým vnějšími vlivům, zvláště prachem z ulic.


Použití

Podle vlastních preferencí si můžete vybrat, jestli produkt chcete použít jako čisticí krém, peeling nebo vyhlazující a zmatňující masku. Nanášejte na navlhčenou pokožku a jemně rozetřete. Nechejte působit, poté důkladně opláchněte čistou vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.