Kosmetika

Nivea MEN DEEP Čisticí gel 100 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Men

Pánský mycí gel pro péči o pleť a vousy. Hloubkově čistí a zbavuje pokožku přebytečného mazu. S obsahem černého uhlí.

NAVÍC Nivea nákupní síťovka Při nákupu produktů značky Nivea nebo Labello v minimální hodnotě 299 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Nivea nákupní síťovku za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea MEN DEEP Čisticí gel 100 ml

50113683

Úvod

I když muži zpravidla nevěnují své pokožce tolik pozornosti jako ženy, i jejich pleť je mnohdy náchylná k podráždění a dehydrataci. Oslabují ji nejen vnější vlivy, ale také pravidelné holení.  Proto společnost Nivea vytvořila pánský čisticí gel, který je speciálně určený pro potřeby mužské pokožky. Hloubkově čistí a zbavuje přebytečného mazu, aby byla pleť vždy svěží, čistá a chráněná proti oslabení.

Výsledek:

  • hloubkově čistí pleť i vousy
  • zbavuje pleť nečistot a přebytečného mazu
  • zajišťuje svěží a čistou pokožku

Složení

Gel obsahuje pravé černé uhlí, které se postará o důkladnou očistu pokožky obličeje i vousů. Z kůže smyje denní prach i nadbytečný maz, aby pleť mohla dýchat a mohli jste si vychutnat jedinečný pocit svěžesti.


Použití

Gel je vhodný pro každodenní použití. Nanášejte v dostatečném množství na navlhčenou pleť a vmasírujte do pokožky i vousů, aby se vytvořila hebká voňavá pěna. Nechejte chvilku působit, poté opláchněte dostatečným množstvím čisté vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.