Kosmetika

Nivea SUN Hydratační sprej na opalování SPF20 300 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Chrání pokožku při pobytu na slunci a poskytuje dlouhodobou hydrataci. Voděodolné složení zanechává pokožku hebkou a jemnou.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks produktů značek Nivea a Labello v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea SUN Hydratační sprej na opalování SPF20 300 ml

50113678

Úvod

Působení slunečních paprsků znamená nápor na pokožku. Ta se postupně dehydratuje a ztrácí elasticitu, a to přispívá k tvorbě vrásek. Nivea Sun Hydratační sprej se stane Vaším neodmyslitelným společníkem během horkých letních dnů. Chrání před UVA a UVB zářením a obsahuje hydratační složky, díky kterým zůstává pokožka vláčná a hebká. Pomáhá předcházet předčasnému stárnutí pleti v důsledku slunečního záření. Voděodolné složení.

Výsledek:

  • chrání před slunečním zářením
  • dlouhodobě hydratuje pokožku
  • pomáhá předcházet předčasnému stárnutí pleti

Složení

Lehké složení bez parfemace se snadno roztírá a je odolné proti vodě.


Použití

Aplikujte na suchou a čistou pokožku alespoň 20 minut před pobytem na slunci. Sprej protřepejte, rovnoměrně naneste dostatečnou vrstvu a rozetřete. Nechte důkladně vstřebat.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Ačkoliv je sprej voděodolný, doporučujeme ho během pobytu na slunci nanášet opakovaně, zvláště po koupání či osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.